Spor Batalla'da mutlu sona doğru...

Batalla'da mutlu sona doğru...

Paylaş
Batalla'da mutlu sona doğru...

Bursaspor'da Batalla krizi mutlu sona doğru gidiyor! Takımdan ayrılmak istediğini açıklayan ve yönetim tarafından kadrodışı bırakılan Arjantinli yıldız, Bursa'ya döndü

Bursaspor'dan ayrılmak istediğini açıklayarak büyük bir krize yol açan ve kadro dışı bırakılan Batalla konusunda gelişmeler sürüyor. Arjantinli oyuncunun menajeri Suzan Naguf, "Söylenenlerin aksine başka hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Batalla yarın (pazartesi) basın toplantısı yapıp kararını açıklayacak" dedi.

DÜN "KALACAĞIM" SİNYALİ VERMİŞTİ

Batalla dün yine menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada ise "Bugüne kadar Bursaspor'dan ayrılmayı hiç düşünmedim. Çok sevdiğim taraftar için şehre döneceğim. Bursa'da pazartesi günü düzenleyeceğim basın toplantısında kendimi ifade edeceğim ve kararımı açıklayacağım" demişti. Bu açıklaması doğrultusunda Batalla'nın yarınki basın toplantısında takımda kalmak istediğini söylemesi bekleniyor.

BAŞKAN VE DAUM'DAN AÇIK KAPI

Batalla'nın ayrılık mektubu sonrası "Psikolojik sorunları var" diyen ve Arjantinli yıldızı kazanmak istediklerini söyleyen Başkan Erkan Körüstan, dün yaptığı açıklamada da "Özür dilerse dönebilir" diye konuşmuştu. Ayrı şekilde Batalla ile sorun yaşadıkları iddia edilen Teknik Direktör Daum da "Daum ya da Batalla önemli değil. Önemli olan Bursaspor'dur. Bu önemli maç öncesi Pablo'nun aldığı ayrılık kararını üzüntü ile karşılıyorum" demişti.

BURSA'YA DÖNDÜ

2 gün önce Kasımpaşa maçı kampına katılmayan, karşılaşmada forma giymeyen ve İstanbul'a giden Batalla, Bursa'ya döndü. Konu hakkında açıklamalar yapar Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, oyuncusunun biraz kafasını dinlemek ve stresten uzaklaşmak için İstanbul'a gittiğini, gelişmeleri buradan takip ettiğini belirtti. Naguf, "Batalla, yarın düzenleyeceği basın toplantısı için bugün Bursa'ya geldi. Yarın tüm gelişmeleri, tüm merak edilenleri basın aracılığıyla Bursasporlu taraftarlar ve Bursaspor kamuoyuyla paylaşacak" diye konuştu.

"BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞMEDİK"


Naguf, Arjantinli oyuncunun İstanbul'da başka kulüplerle görüştüğü şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Söylenenlerin aksine başka hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Batalla'nın kararı belli ama bunu yarın kendisi açıklayacak. Bunun dışındaki söylentilerin hepsi yalan" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı