Gündem Batman'da askeri konvoyun geçişinde EYP patladı: 2 şehit

Batman'da askeri konvoyun geçişinde EYP patladı: 2 şehit

Paylaş
Batman'da askeri konvoyun geçişinde EYP patladı: 2 şehit

Batman'da teröristler tarafından yola döşenen El Yapımı Patlayıcı'nın (EYP) askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu. Dün de Trabzon'da biri sivil 2 evladımız şehit olurken, Tunceli'den de gece yarısı acı haber gelmiş, 1 askerimiz şehit olmuştu

Türkiye, dünden bu yana peşpeşe gelen şehit haberleriyle yıkıldı. Önce Trabzon'un Maçka ilçesinde bir evden erzak çalan PKK'lı teröristlere düzenlenen operasyonda, yol göstermesi için Jandarma tarafından götürülen 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit olmuştu. Henüz bu kara haberin acısı yüreklerimizdeyken Tunceli'de teröristler hain bir saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu. Bugün de Batman'dan gelen acı haber yüreklerimizi sızlattı. Batman teröristler EYP'li saldırı düzenledi, saldırıda 2 askerimiz şehit oldu.

BATMAN'DAN ACI HABER


Batman'ın Kozluk ilçesi Gümüşörgü karakolu ile Sason ilçesi Kilimli köyü kırsalında operasyona giden askeri konvoya EYP'li saldırı düzenlendi. Seyir halindeki konvoy, teröristler tarafından daha önce yola döşenen EYP'li saldırıya uğradı. Hain saldırıda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu.

OPERASYON BAŞLATILDI


Olayın ardından bölgeye gönderilen takviye birlikler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. (İHA)


DÜN TUNCELİ VE TRABZON'DAN DA ACI HABERLER GELMİŞTİ


Dün Trabzon'un Maçka ilçesinde dün PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik şehit olmuştu. Yine Tunceli'deki hain saldırıda da 3 asker yaralanmıştı. Askerlerden biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.