Gündem Batman'da polis otosuna saldırı!

Batman'da polis otosuna saldırı!

Paylaş
Batman'da polis otosuna saldırı!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde devriye görevi yürüten polis otosuna ateş açıldı

Batman’ın Hasankeyf İlçesi’nde, polis aracına uzun namlulu silahla ateş açılması sonucu 2’si polis 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kaçan saldırganın yakalanması için operasyonlar sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Saldırı, bugün saat 18.00 sıralarında, Hasankeyf İlçe merkezindeki Kale girişinde nöbet tutan ve içinde 2 polis memurunun bulunduğu polis aracına gerçekleştirildi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, polis otosuna uzun namlulu silahla ateş açtı.

>> BATMAN'DA OLAYLAR ÇIKTI!

Açılan ateşte araçta bulunan polis memurları Ramazan Gürbüz ve Fatih Kılıçarslan ile oradan geçen Hamza Ekinci adlı bir vatandaş yaralandı. Saldırgan, olay yerinden yaya olarak kaçarak, karalıkta izini kaybettirdi. Güvenlik güçleri, saldırganları yakalamak için başlattıkları geniş kapsamlı operasyonları sürdürüyor.

Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ikisi polis, 3 yaralının durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yaralıları hastanede ziyaret eden Batman Valisi Ahmet Turhan, saldırının akşam saatlerinde gerçekleştirildiğini ve yaralanan polisler ile bir vatandaşın durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Turhan, olayın failinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA)