Spor 'Batuhan'ı dövmek istiyorum'

'Batuhan'ı dövmek istiyorum'

Paylaş
'Batuhan'ı dövmek istiyorum'

3 büyüklerde forma giyen eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Beşiktaş gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türk futbolunun en önemli golcülerinden biri olan efsane futbolcu Saffet Sancaklı, Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“QUARESMA KONUSUNDA İNATTAN VAZGEÇİLMELİ”

"Ben Beşiktaş Kulübü başkanı olsam bir kere kesinlikle Quaresma’yı oynatırım. Çünkü oynatmazdığınız bir oyuncuyu satamazsınız güçlük çekersiniz ama oynatırsanız hem diri tutarsanız hem de satabilirsiniz. Bunları dikkate almak lazım. İnatla bir yere varılmaz, bu şekilde yanlış hareket ediliyor. Hem para boşa gidiyor hem de adamın satılma ihtimali yok ediliyor."

“FERNANDES BİR İNŞAATIN TEMELİ GİBİ”

"Fernandes’i izlemekten büyük keyif alıyorum. Bir inşaatın temeli gibi Fernandes. Onun kesinlikle gitmesini istemeyenlerdenim. Şunu çok iyi biliyorum ki eğer sezon sonu giderse benim gibi Türk futbolseverler, tüm takım taraftarları çok üzülür. Çünkü hakikaten muhteşem oynuyor ve izleyenlere seyir keyfi veriyor. Tabi Beşiktaş’a iyi bir teklif gelirse gitmemesi de hele hele bu zor dönemde mümkün değil buda bir gerçek."

“BATUHAN’I SOPAYLA DÖVMEK İSTİYORUM”
"Batuhan Karadeniz’i A takıma çıkmadan önce genç milli takımda izlemiştim. Hayırlı olsun Türk futboluna büyük bir golcü geliyor demiştim. Ama yaptıkları ile beni mahçup etti. Tanımıyorum tanısam nazım geçse onu bir odaya kapayıp sopa ile dövmek isterim çünkü kendisine çok yazık ediyor. Benim gibi bir abisini dinlesin yoksa yıllar sonra ben ne yaptım deyip kafasını duvarlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak."

“MUHAMMED PARLAMADAN SÖNDÜ”
"Ben yıllar önce söylemiştim. Bir futbolcu eğer 11-12 yaşında gecenin yarısında tv programlarına çıkarılırsa, medyanın önüne yem olarak atılırsa koluna 10 bin dolarlık saat takılırsa bu isimden hiçbir şey olmayacak diye. Adam geçmekle top sektirmekle yıldız olunmaz. Çocuğu erken yaşta parlamadan söndürdüler. Keşke İspanya’dan gelen teklif o dönem kabul edilseydi de doğru sistemde eğitilseydi yazık edilmeseydi. Çünkü kadroda görünmüyor sakatlıktan çıkmıyor inşallah yanılırım."

Radyospor.com

Haberin Devamı