Spor 'Batuhan'ın diline vurdu...'

'Batuhan'ın diline vurdu...'

Paylaş
'Batuhan'ın diline vurdu...'

Eski Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar, Batuhan için "Ayaklarındaki güç bitti diline vurdu. Son şanslarını kullanıyor" dedi

Batuhan Karadeniz'in her geçen gün kötüye giden performansını ve son olarak Mersin İdmanyurdu maçı kadrosuna alınmayışını Radyospor'a değerlendiren eski Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar, "Ayaklarındaki güç bitti diline vurdu. Son şanslarını kullanıyor" dedi.

Radyospor'a Arkomen'in sunduğu Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programına katılan Sinan Vardar, "Batuhan her geçen gün şansını yitiriyor. Ofspor maçında yaşanan olayda gösterdi ki Batuhan'ın gücü bitince diline vurdu. Samet hoca ve Beşiktaş ona iyi bir şans verdi ama kullanamıyor" dedi.

Batuhan Karadeniz, Ofspor maçında rakip oyuncuya "gol atayım sana para veririm" iddiasıyla gündeme gelmişti.

Futbolcular magazin okuyor
Genç oyuncuların çıkışını devam ettirememesini Radyospor'a değerlendiren Teknik Direktör Yücel İldiz de şöhret ve performanslarının paralel gitmediğini söyledi.

Çıkış yapan çok sayıda genç futbolcunun, devamını getiremediğini ifade eden İldiz, kişisel gelişim konusunda eksiklikler olduğunu söyledi. İldiz, futbolcular kitap okuyor mu sorusuna, "Okuyanı az gördüm, gazetelerde ilk olarak magazin sayfalarını okuyorlar" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı