Spor Batuhan'ın kafasında şişe kırdılar

Batuhan'ın kafasında şişe kırdılar

Paylaş
Batuhan'ın kafasında şişe kırdılar

Karabük maçından 2 gün önce gece kulübünde kalabalık bir grup tarafından yumruklanan Batuhan Karadeniz canını zor kurtardı

Olay adam Batuhan Karadeniz işbaşında! Ancak yine saha dışında. Eskişehirspor’a büyük umutlarla transfer edildiği günden beri başı beladan kurtulmayan genç futbolcu, Kardemir Karabükspor maçı öncesi kavgaya karıştı.

Cuma gecesi kız arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübüne giden Batuhan, burada alkol alıp, bir süre eğlendikten sonra olanlar oldu.

Daha önce milli oyuncunun trafikte tartıştığı, hatta karakolluk olduğu kişi Batuhan’a, “Maçtan 2 gün önce burada ne işin var? Sen önce futbolunu oyna, sonra eğlen” diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine mekandaki diğer Eskişehirliler de maçlardaki kötü performansından dolayı kızgın oldukları Batuhan’ın üzerine yürüdü. Genç futbolcu yaşanan arbadede bir anda kendini yerde buldu, ardından tek başına kalabalık grubun yumruklarından korunmaya çalıştı.

KAFASINDA ŞİŞE KIRDILAR

Yaşanan kavgayı, araya giren güvenlikler önlerken, arbede esnasında bir kişinin kafasında şişe kırıldı, birinin de burnu çatladı. Olayın ertesi gününde ise Batuhan Karadeniz’i kampta gören takım arkadaşları şaşkınlık yaşadı.

Genç forvetin şakağındaki morluğu farkeden oyuncular, ardından Batuhan’ın dizlerinin soyulduğunu farketti. Ancak ne ilginçtir ki olayla ilgili ne yönetim, ne de teknik heyet hiç bir yaptırım uygulamadı. Üstüne üstlük teknik direktör Bülent Uygun, “Sana korumamı tutmamız lazım?” diyerek oyuncuya takıldı.

Haberin Devamı