Spor Batuhan'ın yeni takımı

Batuhan'ın yeni takımı

Paylaş
Batuhan'ın yeni takımı

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Batuhan Karadeniz, Eskişehirspor'a bonservisi ile birlikte verildi

Siyah beyazlı kulübün altyapısından yetişen Batuhan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması giyerken, bu sezon ise Beşiktaş A2 takımında oynuyordu.

Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin önümüzdeki sezon kadroya almayı düşünmediği genç oyuncunun, bugün yapılan görüşmeler sonrası Eskişehirspor'a transfer olduğu öğrenildi.

Batuhan Karadeniz'in satış bedeli açıklanmazken, Eskişehirspor'un siyah beyazlı kulübe 1.5 milyon Euro'ya yakın bir bonservis ücreti ödemesi bekleniyor. Ayrıca bu sezonun devre arasında Eskişehirspor'a kiralanan Erkan Zengin'in de kırmızı siyahlı kulübe bonservisiyle birlikte verildiği öğrenildi.

TRANSFERDE NET ŞARTLAR


Beşiktaş'ın Eskişehirspor'a bonservisiyle verdiği Batuhan Karadeniz'in anlaşma şartları belli oldu. Siyah beyazlı kulüp, Batuhan'ı Eskişehirspor'a 2.1 milyon Euro karşılığında sattığı öğrenildi.

Genç oyuncunun daha sonra başka bir kulübe satılması halinde Beşiktaş, bu satışın yüzde 25 hakkına sahip olacak. Batuhan'ın, Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Fenerbahçe veya Galatasaray'a satılması halinde siyah beyazlı kulüp 5 milyon Euro alacak.

Haberin Devamı

ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)