Spor Bayan derbisinde Galatasaray güldü

Bayan derbisinde Galatasaray güldü

Paylaş
Bayan derbisinde Galatasaray güldü

Gaziantep'te devam eden Spor Toto Türkiye Kupası'nın 2. gününde Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi devirerek adını finale yazdırdı

SALON: Karataş Şahinbey
HAKEMLER: R.Ankaralı, S.Vural, S. İşgüder

FENERBAHÇE: Zogota *** 12, Birsel *** 6, Esmeral * 2, Nevriye *** 14, Matovic * 5, Sutton-Brown *** 5, McCoughtry *** 16

GALATASARAY: Tuğba *, Hodges *, Bahar ** 8, Işıl ** 6, Catchings *** 15, Melisa ** 4, Augustus *** 15, Fowles *** 15

1.PERİYOT: 21-17
DEVRE: 33-34
3.PERİYOT: 51-51

Spor Toto Türkiye Kupası’nda Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe’yi 63-60 yenip adını finale yazdırdı. Son lig maçında da Fenerbahçe’yi deviren Sarı-Kırmızılılar, rakibini üst üste ikinci kez devirmeyi başardı.

Maça iyi başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Nevriye ve McCoughrty ile etkili olan Kanarya, ilk periyodu 23-19 önde tamamladı. Fenerbahçe, ikinci periyodun başında 25-19 öne geçmesine rağmen yeni transferi Catchings ile etkili olan Galatasaray oyunda dengeyi kurdu ve devreyi 34-33 önde bitirdi.

İkinci yarıda da büyük çekişme yaşandı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği 3. periyot 51-51 sona erdi. Dördüncü çeyrekte ise Galatasaray oyuna ağırlığını koydu.

Özellikle Augustus’la skor üreten Cim Bom, 8 sayılık farkı yakaladı. Fenerbahçe son bölümdeki çabasıyla farkı eritti. Son 20 saniyeye 63-60 Galatasaray’ın üstünlüğü ile girildi. Sarı-lacivertliler, McCoughrty ve Birsel’le kullandığı iki üçlükten isabet bulamayınca gülen taraf Galatasaray oldu.

Haberin Devamı