Spor Bayer Leverkusen 4-5 Wolfsburg

Bayer Leverkusen 4-5 Wolfsburg

Paylaş
Bayer Leverkusen 4-5 Wolfsburg

Almanya'daki çılgın maçta Wolfsburg, konuk olduğu Bayer Leverkusen'i 5-4 mağlup etti.

Bundesliga'da Bayern Münih’in en yakın takipçisi Wolfsburg, deplasmanda Bayer Leverkusen’i maçın uzatma dakikalarında Bas Dost’un attığı golle 5-4 mağlup etti.

Yeşil-Beyazlılar, ilk yarıyı Dost (2) ve Naldo’nun golleriyle 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya iyi başlayan Kırmızı-Siyahlılar, Heung-Min Son’un 57. ve 62. dakikada attığı iki golle durumu 3-2 yaptı. Wolfsburg, golün hemen ardından 63. dakikada Bas Dost ile 4. golü bularak skoru 4-2’ye getirdi. Rakip kaleye baskıyı artıran Bayer Leverkusen, 67. dakikada Son ve 72. dakikada Karim Bellarabi’nin golleriyle 4-4’lük beraberliği yakaladı. Kırmızı-Siyahlı ekipte Boşnak oyuncu Emir Spahic’in 82. dakikada kırmızı kart gördüğü maçta Wolfsburg, Bas Dost’un 90 artı 3. dakikada attığı golle maçtan 5-4 galip ayrıldı. Bayer Leverkusen takımında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu 45 dakika oyunda kalırken, Ömer Toprak ise cezası sebebiyle forma giymedi.

Ligde ikinci sırada bulunan Yeşil-Beyazlı ekip, bu galibiyetle puanını 44’e çıkarak lider Bayern Münih ile 8 puanlık farkı korudu. Gelecek sezon da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi hedefleyen Bayer Leverkusen ise son 4 maçtan sadece 4 puan alarak 32 puanla 6. sırada kaldı. [[[Article_413482]]]

Haberin Devamı