Spor Bayern bozgunu!

Bayern bozgunu!

Paylaş
Bayern bozgunu!

Bayern Münih, 33 dakikada skoru 5-0'a getirdiği maçı 6-1 kazandı. Pizarro, gol sağanağında hat-trick yaparak farklı galibiyette önemli rol oynarken, Alman temsilcisi puanını 9'a yükseltti ve ikili averajla liderliğe yükseldi!

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Bayern Münih, Allianz Arena'da Lille'i konuk etti.

Haberin Devamı

33 dakikada skoru 5-0'a getiren Bayern Münih, Pizarro'nun hat-trick yaptığı karşılaşmada Lille'i 6-1 mağlup etti. Bayern puanını 9'a yükseltip liderliğe çıkarken; puanı olmayan Lille de son sırada yer aldı.

Gol perdesinin 5. dakikada Bastian Schweinsteiger açtı. Schweinsteiger frikikten, kaleci Mickael Landreau'yu mağlup etti ve skoru 1-0'a getirdi. Pizarro 18'de farkı ikiye çıkartırken, Arjen Robben de 23. dakikada farkı 3'e yükseltti. Oyunun kontrolünü elinde tutan Bayern Münih'in golleri art arda gelmeye devam etti.

Sağ kanattan gelişen atakta ceza alanına yapılan ortada ön direkte topa iyi dokunan Pizarro, skoru 4-0'a getirirken, 33'te bir kez daha sahneye çıkan Pizarro skoru 5-0'a getirdi.

Haberin Devamı

İlk yarı Bayern Münih'in 5-0 üstünlüğüyle sona erdi.

58. dakikada konuk takım adına Salomon Kalou, Lille'in golünü kaydederken, Thomas Müller'in yerine oyuna 60. dakikada dahil olan Toni Kroos, oyuna girdikten 6 dakika sonra skoru 6-1'e getiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken Bayern Münih sahadan 6-1 galip ayrıldı.

VALENCIA LİDERİ DAĞITTI

Gruptaki bir diğer karşılaşmada ise Valencia, haftaya lider giren BATE'yi 4-2 mağlup etti.

27'de Jonas Goncalves'in golüyle Valencia skoru 1-0'a taşırken, 29'da da Roberto Soldado farkı ikiye yükseltti. Karşılaşmanın ilk yarısı Valencia'nın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanırken, 51'de Sofiane Feghouli farkı 3'e yükseltti.

53'te Renan Bressan farkı ikiye indirirken, 77. dakikada Hleb'in yerine oyuna giren Dmitri Mozolevsky BATE'yi umutlandı ve skoru 3-2'a getirdi.

Sahneye bir kez daha 86. dakika çıkan Sofiane Feghouli, skoru 4-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Valencia'nın 4-2 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Valencia bu galibiyetle puanını 9'a yükseltti ve ikinci sıraya çıktı. BATE ise 6 puanda kalıp üçüncü sıraya geriledi.

Ntvspor