Spor Bayern Münih, Hamburg'u parçaladı

Bayern Münih, Hamburg'u parçaladı

Paylaş
Bayern Münih, Hamburg'u parçaladı

Almanya Bundesliga'nın 26. haftasındaki mücadele, Bayern Münih - Hamburg'u ağırladı. Bayern Münih karşılaşmadan 6-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 5-0'ın rövanşında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bayern Münih'e galibiyeti getiren goller, 8. ve 81. dakikalarda Ribery, 12. 19. ve 90. dakikalarda Lewandowski ile 55. dakikada Robben'den geldi. Öte yandan Lewandowski, 86. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviremezken, 90. dakikada kazanılan penaltıda ise ağları sarstı.

Bu skorun ardından Bayern Münih puanını 66 yaptı ve 2. sıradaki Schalke ile puan farkını tekrar 20'ye yükseltti. Kötü günler geçiren Hamburg ise 25 puanlı Wolfsburg ve Mainz'ın arkasında 18 puanla, 17. basamakta kaldı.

Bundesliga'nın 27. haftasında Bayern Münih deplasmanda RB Leipzig ile karşılaşacakken, Hamburg ise evinde Hertha Berlin'i konuk edecek.


HAMBURG'UN KABUSU DEVAM ETTi


Bayern Münih'in Allianz Arena'da oynadığı maçlarda Hamburg'a karşı ezici üstünlüğü de sürdü. Rakibine karşı son 7 maçı da kazanan Bayern, tam 44 golü rakip ağlara gönderdi.

Haberin Devamı