Spor Bayern Münih hata istemiyor

Bayern Münih hata istemiyor

Paylaş
Bayern Münih hata istemiyor

Bundesliga'ya şampiyonluk parolasıyla başlayan Bayern Münih sahasında karşılaşacağı Hannover engelini aşmak istiyor

Ligin 31. haftasına 58 puanlı Schalke'nin iki puan önünde 60 puanla lider olarak girecek olan Bayern Münih sahasında Hannover'i konuk edecek. Hamit Altıntop'un da aralarında olduğu yıldızlar ordusu Bayern Münih bu maçtan da üç puanla ayrılıp aradaki puan farkını açmak arzusunda.

Franck Ribery, Robben, Van Buyten, Van Bommel gibi dünya yıldızları yanında Almanya Milli Takımı oyuncuları Lahm, Schweinsteiger, Klose ve Gomez'i de kadrosunda barındıran Almanya'nın rekortmen şampiyonu Allianz Arena'dan üç puanla ayrılacak güçte.

Geçen hafta Schalke'yi 4-2 mağlup ederken oynadığı futbolla göz dolduran Hannover ise Bayern'e de çelme takmak istiyor.

SCHALKE'NİN TAKİBİ SÜRÜYOR

Schalke evinde Mönchengladbach'ı konuk edecek. Veltins Arena'da rakibini ağırlayacak olan teknik direktör Felix Magath'ın ekibi haftayı zirve iddiasından kopmamak için zaferle kapamak istiyecek.

Mönchengladbach ise ligde iyice rahatlamak için en azından bir puanla dönmek için deplasmana gidiyor. Köln ise kendi seyircisi önünde Bochum ile adeta ölüm kalım savaşı verecek.

MESUT SON ŞAMPİYONA KARŞI

Son şampiyon Wolfsburg, Werder Bremen ile karşılaşacak. Kurtlar lakaplı Wolfsburg'un son haftalarda golcü forveti Dzeko, Grafite ve Misimovic formda.

Yine son maçlarda tekrar eski formuna kavuşan Mesut Özil'li Bremen'de ayrıca Pizarro'nun gollerini sıralaması maça ilgiyi daha da artırmakta.

ÖMER'İN KONUĞU İLKAY

Düşme hattı içindeki iki takımın mücadelesinde Freiburg evinde Nürnberg'le karşılaşacak. Bundesliga'nın güçlü ekibi Bayer Leverkusen'in önümüzdeki sezon için transfer listesine aldığı Freiburg' un genç yıldızı Ömer Toprak ile Nürnberg' in yetenekli Türk oyuncusu İlkay Gündoğan'ı karşı karşıya getireceği maçtaki iki futbolcunun performansları dikkatle izlenecek.

'Serdar golcü Eren'i acaba durdurabilecek mi?' sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Stuttgart, Bayer Leverkusen maçı her iki takım içinde çok ama çok önem taşıyor. Serdar Taşçı'lı Stuttgart, Avrupa Kupaları'na katılmak, Leverkusen'de şampiyonluk yolunda üç puan almak hesabı içinde.

Bundesliga'da ilk sezonunda bugüne dek 12 gol kaydeden İsviçre A Milli Eren Derdiyok ile aynı zamanda Almanya A Milli Takımı'nda defansının emniyetini sağlayan Serdar Taşçı arasındaki mücadelenin galibi merakla bekleniyor.

İSA DEVEÇEKEN/FRANKFURT (DHA)

2

Haberin Devamı