Spor Bayern Münih koltuğu devraldı

Bayern Münih koltuğu devraldı

Paylaş
Bayern Münih koltuğu devraldı

Bundesliga'da Bayern Münih, deplasmanda Schalke 04'ü 2-1'lik skorla yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturdu

Bayern Münih, çekişmeli geçen karşılaşmanın 25. dakikasında Franck Ribery ve 26. dakikasında Thomas Müller’in golleri ile 2-0 öne geçti.

Schalke 04, maçın 31. dakikasında Kevin Kuranyi’nin golü ile durumu 2-1 yaptı. Maça ilk 11’de başlayan ve 34. dakikada sarı kart gören milli futbolcu Hamit Altıntop, karşılaşmanın 41. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Bayern Münih’in 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken, maçın ikinci yarısında başka gol olmadı ve maçın büyük bir bölümünü 10 kişi oynayan Bayern Münih, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Bayern Münih, ligde puanını 59’a yükselterek yeniden liderlik koltuğuna otururken, Schalke 04 ise 58 puanla ikinci sıraya geriledi.

SKİBBE'NİN TAKIMI YİNE GALİP

Eintracht Frankfurt, sahasında Bayer Leverkusen ile oynadığı maçta, karşılaşmanın 28. dakikasında Bayer Leverkusen’li oyuncu Eren Derdiyok’un ceza sahasında Marco Russ’u düşürmesi sonucunda penaltı vuruşu kazandı.

Penaltı vuruşunu kullanan Selim Teber, Eintracht Frankfurt’u 1-0 öne geçirdi. Bayer Leverkusen, maçın 33. dakikasında Stefan Kiessling’in attığı gol ile 1-1’lik beraberliği sağladı.

Karşılaşmanın 46. dakikasında kendisinin ve takımının ikinci golünü atan Kiessling, durumu 1-2 yaptı. Eintracht Frankfurt, maçın 62. dakikasında Caio ve 89. dakikada Maik Franz’ın attığı gollerle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Eintracht Franfurt’ta Halil Altıntop 90, Selim Teber 59 ve Ümit Korkmaz 90 dakika oynarken, Bayer Leverkusen’de karşılaşmada sarı kart gören Eren 90 dakika forma giydi.

Bayer Leverkusen, ligde lider Bayern Münih’in 6 puan gerisinde 53 puanda kalırken, Eintracht Frankfurt puanını 44’e yükseltti ve puan cetvelinde 8. sırada yer aldı.

Gol krallığı yarışında Bayer Leverkusen’li Stefan Kiessling ve Schalke 04’te oynayan Kevin Kuranyi 18 golle ilk sırayı paylaşırken, Wolfsburg’lu Edin Dzeko’un 16 golü bulunuyor.

BUNDESLİGA'DA GÜNÜN SONUÇLARI

Schalke 04 - Bayern Münih:1-2
Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen:3-2
Borussia Dortmund - Werder Bremen: 2-1
Freiburg - Bochum: 1-1
Stuttgart - Borussia Mönchengladbach: 2-1
Nürnberg - Mainz 05: 2-0

2

Haberin Devamı