Spor Bayern Münih liderliği korudu

Bayern Münih liderliği korudu

Paylaş
Bayern Münih liderliği korudu

Bundesliga'da Bayer Leverkusen ile 1-1 berabere kalan Bayern Münih, 60 puanla liderliğini sürdürdü

Bayern Münih’in, maçın 51. dakikasında Arjen Robben’in penaltı golü ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, Bayer Leverkusen 59. dakikada Arturo Vidal’ın bulduğu gol ile 1-1’lik eşitliği sağladı.

Bayern Münih’te kırmızı kart cezalısı olan Hamit Altıntop’un forma giyemediği karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere sonuçlandı.

SCHALKE 04'E AĞIR DARBE

Ligde 58 puanı bulunan ikinci sıradaki Schalke 04’ün Hannover deplasmanından puansız dönmesi ile puan farkının daha fazla açılması yönündeki fırsatı kaçıran lider Bayern Münih 60 puanla zirvede bulunuyor.

Daha önceki üç haftayı puansız geçiren ve bu hafta sahasında 1 puan alan Bayer Leverkusen 54 puanla 3. sırada yer alıyor. Düşme hattındaki Hannover’e 4-2’lik bir skorla mağlup olan ve beklenmedik bir yenilgi alan Schalke 04, ligde 58 puanla ikinci sırada bulunuyor.

MESUT'TAN HEM ASİST HEM GOL

Werder Bremen, sahasında ligde kalma mücadelesi veren Freiburg’u 35. ve 56. dakikalarda Claudio Pizarro, 54. dakikada Aaron Hunt ve 66. dakikada Mesut Özil’in golleri ile 4-0’lık skorla geçti. Mesut ayrıca, Pizarro’nun attığı ikinci golün asistini yaptı.

Borussia Dortmund, deplasmanda Mainz 05’e Adam Szalai’nin attığı gol ile 1-0 yenildi. Bu karşılaşmada Borussia Dortmund’da milli futbolcu Nuri ve Mainz 05’te 83. dakikada sarı kart gören Malik Fathi, 90 dakika forma giydiler.

DZEKO GOL KRALLIĞI ZİRVESİNDE

Gol krallığı yarışında Boşnak oyuncu Edin Dzeko 19 golle birinci sırada yer alırken, Dzeko’yu 18’er gol ile Bayer Leverkusen’den Stefan Kiessling ve Schalkeli Kevin Kuranyi izliyor.

HAFTANIN SONUÇLARI

Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt: 2-0
Hertha Berlin - Stuttgart: 0-1
Mainz - Borussia Dortmund: 1-0
Hannover - Schalke 04: 4-2
Hoffenheim - Köln: 0-2
Werder Bremen - Freiburg: 4-0
Bayer Leverkusen - Bayern Münih: 1-1
Bochum-Hamburg: 1-2
Nürnberg-Wolfsburg: 0-2

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI

16 Nisan Cuma
FC Köln - Bochum

17 Nisan Cumartesi
Stuttgart - Bayer Leverkusen
Wolfsburg - Werder Bremen
Schalke 04- Borussia Mönchengladbach
Hamburg - Mainz
Freiburg - Nürnberg
Bayern Münih - Hannover 96

18 Nisan Pazar
Borussia Dortmund - Hoffenheim
Eintracht Frankfurt - Hertha BSC

2

Haberin Devamı