Spor Bayern Münih, Nuri'ye kanca taktı

Bayern Münih, Nuri'ye kanca taktı

Paylaş
Bayern Münih, Nuri'ye kanca taktı

Bundesliga mücadele eden Borussia Dortmund'un milli futbolcusu Nuri Şahin'in gelecek yıl Bayern Münih'in gündemine alındığı bildirildi

Alman Kicker dergisi "sağlam kaynaklara dayanarak" ifadesiyle verdiği haberinde Bayern Münih’in gelecek yıl Nuri Şahin’i renklerine katacağını iddia etti.

Kicker dergisi 24 kez milli olan futbolcunun bu sezon çok başarılı bir performans gösterdiğini vurgulayarak Bayern Münih’in Hollandalı teknik direktörü Louis Van Gaal’in bu futbolcuyu istediği ifade edildi.

Borussia Dortmund ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nuri Şahin’in gelecek yıl 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı serbest kalacağı belirtilen haberde ayrıca Şahin’in bu konuya olumlu baktığı kaydedildi.

VAN BOMMEL'İN YERİNE EN BÜYÜK ADAY

Haberde ayrıca, Bayern Münihli futbolcu Mark van Bommel’in gelecek yıl 34 yaşına gireceği ve kariyerinin memleketi olan Hollanda’da sona erdirmek niyetinde olduğu için onun yerine en iyi adayın Nuri Şahin olduğuna dikkati çekti.

Öte yandan, Bayern Münih teknik direktörü Louis Van Gaal, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, bu tür haberlerin Şahin’in menajeri Rıza Fazelli tarafından lanse edildiğini düşündüğünü ve futbolcu hakkında yorum yapmak istemediğini ifade etti.

Hollandalı teknik adam Şahin hakkında bir açıklama yapması durumunda bu futbolcunun transfer değerinin daha da yükseleceğini ve ayrıca futbolcuları Mark van Bommel ile Sebastian Schweinsteiger’e hakaret edilmiş olacağını savundu.

Haberin Devamı