Spor Bayern Münih zirveye oturdu

Bayern Münih zirveye oturdu

Paylaş
Bayern Münih zirveye oturdu

Bundesliga'nın 19. haftasında deplasmanda Werder Bremen'i 3-2 yenen Bayern Münih, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu

Werder Bremen’in 10. dakikada Aaron Hunt’in attığı golle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada, Bayern Münih, maçın 25. dakikasında Thomas Müller ve 35. dakikasında İvica Olic’in kaydettiği gollerle ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı.

Çekişmeli geçen karşılaşmada, Werder Bremen, maçın 75. dakikasında Hugo Almeida ile 2-2’lik eşitliği sağladı. Bayern Münih, maçın 78. dakikasında Arjen Robben ile bulduğu golle skoru 3-2 yaptı ve mücadele bu skorla sona erdi.

RİBERY YENİDEN SAHALARA DÖNDÜ

Bayern Münih’te uzun zamandan bu yana sakat olan ve bu karşılaşmada 68. dakikada oyuna giren Franck Ribery, 112 gün aradan sonra yeniden yeşil sahalara döndü.

FC Schalke 04, deplasmanda VfL Bochum ile oynadığı karşılaşmada, ilk yarıda 2-0 öne geçmesine rağmen, bu üstünlüğü maçın ikinci yarısında koruyamadı ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

FSV Mainz 05 sahasında Hannover 96’yı Andre Schürrle’nin golüyle 1-0 yenerken, Hertha BSC Berlin, Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynadığı karşılaşmada Borussia Mönchengladbach ile 0-0 berabere kaldı.

Eintracht Frankfurt, deplasmanda 1. FC Nürberg ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada 1. FC Nürnberg’de İlkay Gündoğan ve Eintracht Frankfurt’ta Selim Teber 90 dakika forma giydi.

Ligde, 39 puanla lider durumda bulunan Bayern Münih’in ardından ikinci sırada 38 puanla ve averajla bir maç eksiği bulunan Bayer 04 Leverkusen yer alıyor. Puan cetvelinde 38 puanla üçüncü sırada bulunan FC Schalke 04’ü, 34 puanla maç eksiği bulunan Hamburger SV izliyor.

Bundesliga’da Borussia Dortmund-Hamburger SV, VfL Wolfsburg-1.FC Köln ve TSG 1899 Hoffenheim-Bayer 04 Leverkusen karşılaşmaları oynanacak.

Haberin Devamı