Spor Bayern Münih'e, Köln çelmesi

Bayern Münih'e, Köln çelmesi

Paylaş
Bayern Münih'e, Köln çelmesi

Bundesliga'da geçen hafta liderliği ele geçiren Bayern Münih, FC Köln ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda yara aldı

FC Köln ile deplasmanda karşılaşan Bavyera ekibinde Fransız futbolcu Frank Ribery maça yedek başlarken, 55. dakikada Hamit Altıntop’un yerine oyuna girdi.

FC Köln’ü futbolcu Lukas Podolski uzun süren gol orucunu bu karşılaşmada bozarken, takımına 31. dakikada 1 puan getiren golü kaydeden futbolcu oldu.

Bayern Münih’in beraberlik golü ise 58. dakikada Sebastian Schweinsteiger’den geldi. Bayern Münih 53 puanla liderliğini korumayı başarırken FC Köln 27 puana yükseldi ve averajla 13. sıraya yerleşti.

MESUT VE SERDAR KARŞI KARŞIYA

Ligde günün diğer önemli maçında, Mesut Özil’in takımı Werder Bremen ile Stuttgart 2-2 berabere kaldı. Stuttgart deplasmanda oynadığı karşılaşmada 2-0 önde götürdüğü maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Stuttgart’ın golleri 15. dakikada Pogrebnjak ve 42.dakikada Khedira’dan geldi. Werder Bremen ise buna 75. dakikada Almeida ve 82. dakikada penaltıdan Frings’in golleri ile cevap verdi.

SCHALKE DEPLASMANDA COŞTU

Başka bir maçta ise Schalke, deplasmanda Eintracht Frankfurt’u 4-1 yendi. Schalke, maç fazlasıyla ligde 51 puana ulaştı ve 2. sıraya yükseldi.

Maçta Eintracht Frankfurt’un tek golü 52. dakikada Meier’den gelirken, Schalke’nin gollerini ise 12. dakikada genç futbolcu Matip, 15. dakikada Höwedes, 80. dakikada Rakitic ve 89. dakikada Kuranyi attı.

HAFTANIN SONUÇLARI

1. FC Köln-Bayern Münih: 1-1
Werder Bremen-VfB Stuttgart: 2-2
Hamburger SV-Hertha BSC Berlin: 1-0
Eintracht Frankfurt-Schalke 04: 1-4
Freiburg-Hannover 96: 1-2
Wolfsburg-VfL Bochum: 4-1

Bundesliga’nın 25. haftası yarın yapılacak 1.FC Nürnberg-Bayer Leverkusen ile 1899 Hoffenheim-FSV Mainz 05 karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Haberin Devamı