Spor Bayern Münih'in gözü Mesut'ta

Bayern Münih'in gözü Mesut'ta

Paylaş
Bayern Münih'in gözü Mesut'ta

Bayern Münih, Bundesliga'nın en büyük yıldızlarından Werder Bremenli Mesut Özil'e kancayı taktı

Almanya'da oynadığı futboluyla her geçen gün değeri yükselen Mesut Özil'in gelecek yıllarda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu.

Alman medyası Mesut Özil'den övgü dolu haberlerle her gün sayfalarını süslerke, televizyon görüntüleri ve radyoların dillerinden Mesut düşmüyor.

Frankfurter Allgemeine Gazetesi "Çok yetenekli ve çok talebi var" manşetiyle verdiği haberinde "Futboluyla Almanya Milli takımını Güney Afrika'da başarıya götürecek olan Mesut Özil'e şimdiden çok talep var. Dünyanın ünlü kulüplerinin gözünü Mesut Özil'e dikmesi çok doğal. Mesut'un gelecek planı hala net değil. Adeta nerede oynayacağı sırküpü oldu" yorumu yapıldı.

YILDA 3. 6 MİLYON EURO

İki yıl önce Mesut'u Schalke'den 5.5 milyon Euro'ya transfer eden Werder Bremen Menajeri Klaus Allofs Sport Bild'e verdiği röportajında "Mesut'un Avrupa'nın ünlü kulüplerinin transfer listesinde olduğunu biliyoruz.

Bu ünlü kulüplen arasında Almanya'dan da Bayern Münih'in de olması şaşırtmadı. Mesut'a Bayern Münih'in iyi bir teklif yaptığı ortada" dedi.

Dubai'de Mesut Özil'in menajeri Reza Fazeli ile biraraya geldiklerini belirten Allofs, ilk konuşmalarından netice çıkmadığında dile getirdi.

2011 yılında bitecek olan sözleşmeyi şimdiden 2013 yılına kadar uzatarak Mesut'un transfer haklarına sahip olmak istediklerini belirten Allofs'un yılda 1,8 milyon Euro kazanan Mesut'un ücretini iki kat artırıp 3.6 milyon Euro teklif sunduğu kaydedildi.

LÖW'DEN BÜYÜK ÖVGÜ

Güney Afrika'da yapılacak dünya futbol şampiyonasında Almanya'nın favoriler arasında olduğunu söyleyen Joachim Löw, Mesut Özil'in hedeflerine ulaşmada kendi işini kolaylaştırdığını söyledi.

Alman Milli Futbol Takımı teknik direktörü Joachim Löw, yere göğe sığdıramadığı Mesut için, "Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nda Mesut'la değişik taktiklerle oynayabileceğiz.

Önceleri 4-4-2 oynarken Mesut'un gelmesiyle 4-3-3 oynuyoruz. Mesutla farklı sistemlerle de oynayabiliriz. Mesut'u kazanmakla çok şanslıyım" dedi.

İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT (DHA)

2

Haberin Devamı