Spor Bayern ve Inter çeyrek final için

Bayern ve Inter çeyrek final için

Paylaş
Bayern ve Inter çeyrek final için

Bayern Münih ile İnter, Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın karşı karşıya gelecek

İtalya’daki ilk maçı 1-0 kazanan Bayern Münih, sahasındaki maçta da rakibine yenilmeyerek adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

Bayern Münih Teknik Direktörü Louis Van Gaal, son lig maçında Hamburg’u 6-0 yenerek formda olduğunu gösteren takımına güveniyor. Van Gaal’in maçta orta sahada Schweinsteiger’in yanında Luiz Gustavo’ya görev vermesi bekleniyor. İnter’de Lucio’nun durumu henüz net değil.

INTER DEFANSINDA SAKATLAR CAN SIKIYOR

Bayern Münih’in Brezilyalı eski futbolcusu, Serie A’da Brescia ile 1-1 berabere kaldıkları maçta sağ bacağından sakatlanmış ve oyundan alınmıştı.

İnter’de diğer stoperlerden Walter Samuel de sezonu kapatmıştı. İtalya temsilcisinde sakatlıkları geçen defans oyuncusu Cristian Chivu ve orta saha oyuncusu Esteban Cambiasso’nun oynaması bekleniyor. İnter’in Arjantinli forveti Diego Milito da maçta forma giyemeyecek.

6. RANDEVU

İki ekip tarihlerinde 6 kez karşılaştı. Bayern Münih bu maçlardan 3’ünü kazanırken, 1 maç berabere, 2 maç da İnter’in üstünlüğüyle sona erdi. Bu maçlarda 7 gol kaydeden Münih temsilcisi, kalesinde 6 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi’nde evinde oynadığı son 7 maçı kazanan Bayern Münih, geçen sezon bu kupanın finalinde İnter’e 2-0 yenilmiş ve kupayı müzesine götürememişti. Bayern Münih tur atlaması halinde, üst üste beşinci kez çeyrek finale çıkmış olacak.

Münih temsilcisi, çeyrek finale çıkamadığı son yıl olan 2006’da ikinci turda bir başka İtalyan takımı Milan’a elenmişti.

OLASI 11'LER

Bayern Münih: Thomas Kraft-Philipp Lahm, Breno, Anatoliy Tymoshchuk, Diego Contento-Arjen Robben, Luiz Gustavo, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery-Thomas Müller, Mario Gomez.

İnter: Julio Cesar-Maicon, Andrea Ranocchia, Lucio, Cristian Chivu-Javier Zanetti, Esteban Cambiasso, Dejan Stankovic, Wesley Sneijder-Samuel Eto’o, Goran Pandev. (ÜLK-SSG) 11:40 14/03/11 "

Haberin Devamı