Magazin Baykal Kent son yolculuğunda

Baykal Kent son yolculuğunda

Paylaş
Baykal Kent son yolculuğunda

Kalp yetmezliği sonucu 69 yaşında yaşamını yitiren tiyatro oyuncusu Baykal Kent son yolculuğuna uğurlanıyor

Tedavi gördüğü Bursa'da kalp yetmezliği sonucu 69 yaşında yaşamını yitiren tiyatro oyuncusu Baykal Kent için, Beyoğlu'ndaki Orta Oyuncular Sahnesinde bir tören düzenlendi. Cenazesi 25 yıl boyunca seyircinin karşısına çıktığı sahneye getirilen Kent'e oyuncu arkadaşları son görevlerini yapmak için geldi.

Törene Kent'in akrabaları, tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ayla Arslancan, Altuğ Yücel, senarist Birol Güven gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

"DÜNYANIN EN GÜZEL GÜLEN İNSANIYDI "

Törene katılan Birol Güven, "Baykal ağabeyi ilk burada seyretmiştim ben. Yolumuz daha sonra burada kesişti. Onunla uzun süre çalıişma fırsatı edindik. Çok eğlenceli çok neşeli bir abimizdi. Çok üzgünüz bugün de burada son görevimizi yapmak için buradayız " dedi.

Son dönemde koptuklarını söyleyen Güven, " Bir konuşmamızda Bursa'da çok mutlu olduğunu söylemişti. Biz de onu Bursa'da mutlu olarak bırakmıştık. Ama sıkıntıları varmış daha sonra öğrendik " diye konuştu. Tiyatro oyuncusu Altuğ Yücel ise, " Baykal ağabeyle aynı sahneyi paylaşmadık ama aynı tiyatroyu paylaştık.Oyunculuğu konusunda zaten birşey söylemeye gerek yok. Çok iyi bir oyuncuydu. Onun güeln yüzünü hiç unutmayacağım.Dünyanın en güzel gülen, gözlerinin içi gülen insanıydı. Nur içinde yatsın " şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer6747","6747","201202","6747-2.jpg");