Siyaset Baykal, Savcı Sayan sorusuna ilk kez cevap verdi
Paylaş
Baykal, Savcı Sayan sorusuna ilk kez cevap verdi

Savcı Sayan'ın AK Parti'den aday olmasını değerlendiren CHP Milletvekili Deniz Baykal, insanların siyasi kararlarınını kendisinin alacağını belirterek, “Herkes demek ki bir ihtiyaca cevap veriyor” diye konuştu

Genel seçimlerde Antalya'dan yeniden milletvekili adayı gösterilen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin Muratpaşa İlçe Başkanlığı ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SAVCI SAYAN YORUMU

Baykal, bir gazetecinin Savcı Sayan'ın AK Parti'den milletvekili adayı olmasıyla ilgili sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"(Sağ kol, sol kol) diyorlar. Kaç kolum var bilmiyorum. Genel başkanlar, görev yaptığı il başkanları, merkez yönetim kurulu üyeleri, milletvekilleri ile hatırlanır. Bu siyaset yöntemidir. Herkes kendi kararını kendisi alır. Siyasi tercihlerini kendisi yapar. Siyasette maalesef ideolojik ve parti kimliğine dayalı bir siyaset anlayışı özellikle son dönemde çok büyük ölçüde tahrip olmuştur. Antalya özelinde de buna çok sık tanık olduk. Türkiye çapında da böylesine transferler yapılmıştır. CHP'de büyük emek vermiş, yine benim en yakın çalışma arkadaşlarımın AKP'de bakan olarak değerlendirildiğini biliyorsunuz. Bunlar oluyor. Bunları isim etrafında vurgulamanın bir anlamı yok. Bu bildiğimiz bir olaydır. Beraber çalıştığımız arkadaşların siyasi etkinliklerini sürdürmelerinden şikayetçi olmam. Herkes demek ki bir ihtiyaca cevap veriyor."

Haberin Devamı