Siyaset Baykal'ın ilk twitter mesajı
Paylaş
Baykal'ın ilk twitter mesajı

Kaset iddiasının ardından Genel Başkanlık koltuğunu Kemal Kılıçdaroğlu'na devreden Deniz Baykal, paylaşım sitesi Twitter'a üye oldu

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal Twitter'den şu mesajları verdi: "Esas olan ihanet değil, sevgidir. Esas olan dostluktur, esas olan vefadır, esas olan ilkelerinize yönelik kardeşliktir.

Siyaset güven, vefa işidir. Dostluk, arkadaşlık, sevgi işidir. Sevgiyi ihmal etmeyeceksiniz, dostluğu ihmal etmeyeceksiniz. Siyasette vefa çok önemlidir. Dostlarını, beraber mücadele verdiğin yol arkadaşlarını hiçbir şekilde terk etmemek önemli bir erdemdir.

Umuyorum ki, Türkiye'yi idare edenlerin zihniyeti, millete bakış açıları değişecek. Milletin sorunları hak ettiği önemi o zaman kazanacak. Bu anayasa değişikliği korku değişikliği, telaş değişikliğidir.

İktidarın gitmekte olduğunu gördüler, o sebeple bu değişiklikleri yaptılar. Türkiye'nin geldiği nokta iyi bir nokta değildir. Geleceğe yönelik umut veren, güven veren bir tablo değildir.

Adana programımızdan sonra kesin olmamakla beraber Şanlıurfa programımız var. Arkadaşlar üzerinde çalışıyor. Detayları sizlerle paylaşırım. 2 Eylül’de Türkiye’ye döneceğim.

4 Eylül'de saat 11.00’de Adana'da Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen toplantıya katılacağım. Mehmet'in tavsiyesi ile bu hesabı açtım.

Fırsat buldukça sizlere buradan bazı konularla ilgili görüşlerimi belirteceğim. Torunum Mehmet'in üniversite kayıt işlemleri için eşim Olcay ve kızım Aslı ile birlikte ABD'de bulunuyoruz."

Haberin Devamı