Yaşam Bayram sofralarına şık dokunuş

Bayram sofralarına şık dokunuş

Paylaş
Bayram sofralarına şık dokunuş

Rengârenk desenleri ve yumuşacık dokusuyla özenli sofraların vazgeçilmezi olan Selpak Collection Peçete, birbirinden şık 6 deseniyle bayram soflarına şıklık katacak.

Sabah kahvaltıları, bol sohbetli çay saatleri ya da tüm ailenin buluştuğu kalabalık ve eğlenceli akşam yemeklerinde özenle hazırlanan sofralar renkli ve desenli peçetelerle taçlanıyor. Geniş desen ve renk yelpazesi ile sofraların vazgeçilmezi olan Selpak Collection Peçete, sunduğu Bahar Dalı, Kiraz Çiçeği, Elegant, Altın Çağ, Royal ve Dantel isimli yeni desenleriyle sofralara tarz kazandırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Selpak Collection Peçete rengârenk çiçeklerden oluşan desenleriyle sofralara baharın tazeliğini getiriyor. Bahar Dalı ve Kiraz Çiçeği serileri sofraları canlandırırken, Elegant serisi siyah ve beyazın uyumunu şık çizgilerle bayram sofralarına taşıyor. Sarı rengi, oryantal çizgilerle birleştiren Altın Çağ ve gümüşün asaletini sofralara getiren Royal serisi ise şık akşam sofraları için yeni alternatifler yaratıyor. Klasiklerden vazgeçemeyenleri de unutmayan Selpak Collection, Dantel serisi ile sofralara zarif bir dokunuş yapıyor. Bayram sofralarının eski tadını hatırlatacak olan dantel serisi, sofralarınıza geçmiş yıllardan tatlı bir esinti getiriyor.