Türkiye (Son Dakika) Bayrampaşa'da korkutan patlama

Bayrampaşa'da korkutan patlama

Paylaş
Bayrampaşa'da korkutan patlama

Bayrampaşa'da bir telekomünikasyon şirketinin bahçesinden gelen patlama sesi çevrede korku yarattı. Olayla ilgili araştırma başlatan polis patlamanın nedenini belirlemeye çalışıyor.

Kocatepe Mahallesi’nde bulunan bir telekomünikasyon şirketinin bahçesinde bugün saat 14.00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlama sesinin şiddeti nedeniyle şirketin çalışanları hemen polisi haberdar etti.

Haberin Devamı

Kısa süre içinde adrese gelen İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda ekip, çevrede araştırma başlattı. Polis, bahçeyi çevreleyen çitlerin etrafında bir kişinin olduğu, bu kişinin patlamanın ardından koşarak oradan uzaklaştığı bilgisi üzerine çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Patlamanın meydana geldiği bahçede yapılan ilk incelemede herhangi bir patlayıcı izine rastlanmadı.

"ÇOK GÜÇLÜ BİR PATLAMA OLDU"

Telekomünikasyon şirketinin Kocatepe Santral Binası’nda görev yapan Fazlı Gökhan, "İkinci katta çalışıyorduk. Çok güçlü bir patlama oldu. Sesi duyduk hemen pencereye koştuk. Bahçede bir miktar duman görünüyordu. Bomba olabileceğini düşünerek hemen polisi haberdar ettik" dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, patlamanın nedenini belirlemeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Haluk ATALAY/İSTANBUL,(DHA)