Magazin Bayülgen: Türkiye'de rakibim yok

Bayülgen: Türkiye'de rakibim yok

Paylaş
Bayülgen: Türkiye'de rakibim yok

Ünlü şovmen ve fotoğrafçı Okan Bayülgen, proje kapsamında güzel para kazandığını ve şovmenliğin yanı sıra fotoğrafçılıkta da rakipsiz olduğunu söyledi

Özsüt’ün eğitime katkı sağlamak hedefiyle başlattığı "Mutluluk Tadında" projesinin ikinci lansmanı İzmir Forum Bornova’da yapıldı. Özsüt Genel Müdürü Yıldırım Çullu, TEGV Kaynak Geliştirme Yöneticisi Feyziye Günaydın’ın ve Okan Bayülgen’in buluştuğu etkinlikte proje ile bilgiler verildi.

Haberin Devamı

Projeye fotoğrafçı yönüyle destek veren Okan Bayülgen, basın mensuplarının Özsüt’ün sosyal sorumluluk projesi için gerçekleştirdiği projeden para kazanıp kazanmadığını sormasıyla ilginç açıklamalar yaptı.

Fotoğraflarıyla Türkiye’de en yüksek rakamları aldığını söyleyen Okan Bayülgen, "Tabi ki bu projeden para aldım. Hatta en yüksek bütçeli işlerimden biriydi. Sonuçta sosyal sorumluluk projesinin içinde ticaret de var. Ben de Okan Bayülgen olarak bir firmayım. Fotoğraflarımın eşi benzeri yok, çünkü rakibim yok benim Türkiye’de. Bunun da bir maliyeti var çalıştığım firmalar için. Şu bir gerçek ki ben diğer fotoğrafçılardan daha fazla kazanıyor ve onları da kendime rakip olarak görmüyorum. Siz her meyveye aynı parayı verir misiniz? Bazı meyveler pahalı ve daha güzel oluyor" dedi.

Haberin Devamı

Diğer fotoğraf sanatçılarının yanından bile geçemeyeceğini ifade eden Okan Bayülgen, rakip olarak görmediği kişilerin sadece iyi işlerini kıskandığını belirtti. Özsüt’ün genel müdürü Yıldırım Çullu ise bu proje ile toplanan gelirin 675 çocuğun eğitimine yatırım yapılacağını belirtti.

Eray ARPAŞİN/ İZMİR (DHA)