Magazin "Bazı şeylerin özrü yok"

"Bazı şeylerin özrü yok"

Paylaş
"Bazı şeylerin özrü yok"

Cihan ünal ile yaşadığı polemik ile magazin basınının gündeminde olan Hande Ataizi Her Şey Tadında programına telefonla bağlanarak iddiaları yanıtladı

Gencay Gürün’ün konuk olduğu programa telefonla katılan Hande Ataizi sözlerine Gencay Gürün’ün kendisi için çok özel ve önemli bir insan olduğunu ve son yaşanan olayların kendisi ile ilgili olmadığını söylerek başladı.

Haberin Devamı

Cihan Ünal ile birlikte rol aldığı özel hayatlar oyunu için 1.5 saat önce kulise gelerek hazırlandığını, haftada 5 gün sahneye çıktığını ve çok emek sarfettiğini söyleyen Ataizi, Cihan Ünal ile aralarında bir takım tatsızlıklar yaşandığını belirtti. Bu tatsızlıkların bir kısmının sahneyle ilgili, bir kısmının ise özel meseleler ile ilgili olduğunu söyledi.

Son olarak Ankara turnesinde de aynı şeyler yaşanınca bu konuyu Cihan Ünal ile yüz yüze ve tek başına konuşmayı tercih ettiğini ancak küfür ve hakarete maruz kaldığını söyledi. Son günlerde adı cinsel taciz suçlamalarıyla gündeme gelen İMF Başkanı’nı hatırlatarak; bu tür olaylarda eğitim, kültür gibi unsurların öneminin olmadığını vurguladı.

Haberin Devamı

"UNKAPANI'NA KASET YAPMAYA GELMİŞ BİRİ DEĞİLİM"

Hande Ataizi son olarak Cihan Ünal’ın bu konuyu Hürriyet gazetesine verdiği röportajda kendisinin açtığını söyleyerek Cihan Ünal’ın bir kıyaslama yaptığını hatırlattı ve “Ben Unkapanı'na kaset yapmaya gelmiş biri değilim. Ailemin durumu, benim eğitimim ortada. İyi bir eğitim aldım ve iyi bir oyuncuyum ancak ne yazık ki bazı şeylerin özrü yok. 65 yaşında tecrübeli bir oyuncunun daha profesyonelce davranmasını beklerdim” dedi.

Ataizi, bu konuyu Gencay Hanım’a açtığımda bana "Nasıl yardımcı olabilirim” dedi, yardım istemek için değil dertleşmek için aradığımı söyledim. Ayrıca tiyatro yetkililerine de kendisinden özür dilenirse ya da kast değişirse oyuna devam edebileceğini aksi taktirde devam etmeyeceğimi bildirdim dedi.

Daha sonra programa telefon ile katılan Tiyatro İstanbul Müdürü Emin Hamarat “Tek bir şeyi düzeltiyorum; Hande Ataizi’nin oyuna 1 hafta önce değil 2 gün önce gelemeyeceğini haber verdi” diyerek düzelme yaptı.