Siyaset BBP: Millet idam geri gelsin diyor
Paylaş
BBP: Millet idam geri gelsin diyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, milletin idam cezasının geri gelmesini istediğini söyledi.

Öznur, Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen partisinin Ankara’nın Çubuk İlçe Teşkilatı kongresinde, "ahlaki terör" ve "bölücü terör" suçlarına yönelik idam cezasının getirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kampanyaya yoğun ilgi olduğunu, ancak bu durumun bazılarının hoşuna gitmediğini dile getiren Öznur, "Biz kimseden emir ve talimat almayız. Feriştahı gelse bizi yıldıramaz, susturamaz. Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur. Bizim arkamızda patronlar, holdingler yok. Sırça köşk, mafya, masonlar, lobiler, çeteler, katiller, ABD, Yahudi İsrail yok. Bizim arkamızda Allah var" dedi.

Dünyanın bir çok ülkesinde idam cezasının uygulandığını dile getiren Öznur, Anadolu’nun hemen hemen her yerinde çoğunluğun, idam cezasının getirilmesi fikrinde olduğunu iddia etti.

Öznur, şunları kaydetti:
"Milletimiz neden idam cezası geri gelsin diyor? İdamı çok sevdiğinden demiyor, bugün ülkenin karşı karşıya kalmış olduğu ihanetlerden diyor. Caniler, hainler kol geziyor. Ülkenin bölünüp parçalanmasının istendiği süreçte, her türlü terör olayları halen devam ediyor. Milletimiz işte bunun için idam cezası geri gelsin diyor. Ahlaki terör, ekonomik terör, bölücü terör kol geziyor. Ülkenin geldiği konuma bakıyorsunuz ruh hastaları, sapıklar, katiller, provokatörler kol geziyor. İdama kim karşı çıkıyor? Devşirme dönme takımı, mutlu azınlık. Amerikancı, AB’ci şer çeteleri. İdam onların işine gelmiyor. BBP tek başına iktidar olacak da vurgun, soygun talan devam edecek. Hiç mümkün mü?"

Haberin Devamı

Öznur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde Irak’a yaptığı ziyaret sırasında Kerkük’e gitmemesini de "çok büyük hata" olarak değerlendirdi.

Konuşmaların ardından geçilen kongrede, mevcut başkan Mahmut Yazıcı’nın listesi yönetime seçildi.
Kongrenin ardından partililer, Atatürk Parkı’nda devam eden imza kampanyasına katılarak, imza attı.