Siyaset BBP: Milletin derdi terör, işsizlik, eğitim
Paylaş
BBP: Milletin derdi terör, işsizlik, eğitim

BBP: Milletin derdi terör, işsizlik, eğitim

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, milletin terör, işsizlik ve eğitim sorununun öncelikli olduğunu belirterek, basın kuruluşlarının milletvekili adaylarıyla ilgili haberleri yayımlamasını eleştirdi.

Haberin Devamı

Topçu, Ankara İli ve İlçe Avcılar Derneklerinin başkanları, BBP’ni ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, son günlerde Suriye ile ilgili kötü haberler aldığını belirterek, bu durumdan çok rahatsız olduğunu ifade etti. Suriye’den bir kişinin kendisine mektup yazdığını belirten Topçu, Suriye’de yaşananlarla ilgili olarak kayıtsız kalamayacaklarına vurgu yaptı.

"Sesimizi duyurmak için önümüzdeki dönemlerde ’Alperenlerle sokağa çıkacağız" diyen Topçu, hükümetin hem Ortadoğu’da hem de Suriye’de takındığı tutumun doğru olmadığını iddia etti.

12 Haziran Genel Seçimlerine giderken basını da eleştiren Topçu, "Ne yazık ki kamuoyu, basın gündemde olan üç parti üzerinde kilitlemişler, Milletin birinci derecede derdi terör iken, işsizlik iken, eğitim iken basınımız, holding partilerin adaylarıyla uğraşıyor. İlgilileri millet adına kınıyorum" dedi.

Haberin Devamı

BBP olarak, her evden bir oya talip olduklarını belirten Topçu, önümüzdeki günlerde Anadolu’yu karış karış gezerek oy isteyeceklerini kaydetti.
Daha sonra Ankara İli ve İlçe Avcılar Derneklerinin başkanları, ziyaret sırasında Yalçın Topçu’dan, gençlik spor müdürlükleri ve belediyelerden atış poligonu istediklerini ifade ettiler.