Gündem BDP'li Sakık Tatlıses'i ziyaret etti

BDP'li Sakık Tatlıses'i ziyaret etti

Paylaş
BDP'li Sakık Tatlıses'i ziyaret etti

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, İbrahim Tatlıses'i yoğun bakım ünitesinde bulunduğu Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti

Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna ile başbaşa görüşen Sakık, geçmiş olsun temennilerini iletti. Ardından yoğun bakım ünitesinde doktorlardan bilgi alan Sakık gazetecileri açıklama yaptı.

Haberin Devamı

BDP Eş Başkanlarını temsilen hastaneye geldiğini söyleyen Sakık, yoğun bakım ünitesine gittiğini fakat göremediği Tatlıses’in durumunun daha iyi olduğu bilgisini aldığını belirtti. Sakık, bütün dualarının Tatlıses’in iyileşmesi yönünde olduğunu söyledi.

HÜKÜMET FAİLLERİ BULMALI

Tatlıses’in milyonlarca seveninin olduğunu söyleyen Sakık " Hükümet failleri bir an önce bulmalıdır. Bu saate kadar bulunmaması bile üzücüdür. Eğer İstanbul’da can güvenliği yoksa bu konuda ciddi soru işaretleri var" dedi.

Olayı gerçekleştirenleri katil olarak niteleyen Sakık, "Hükümet katilleri bir an önce bulmalıdır" diye konuştu. Gazetecilerin olayı gerçekleştirenlerin kimler olabileceği konusundaki sorularına Sakık, "Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var" şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Özgür ALTUNCU-Ünsal ÇAKIN/İSTANBUL, (DHA)