Türkiye (Son Dakika) Bebeğini boğup çöpe attı!

Bebeğini boğup çöpe attı!

Paylaş
Bebeğini boğup çöpe attı!

İstanbul'da bebeğini çöp konteynerine attığı iddia edilen bir kadın gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda doğumu kendi başına yaptığını, bebeğin ise göbek bağı koptuğu için kan kaybından öldüğünü öne süren kadın, adliyeye sevkedildi

Avcılar, Firuzköy'de 19 Mart'ta bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bir erkek bebeğin cesedi bulundu. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Bebeğin cesedi inceleme yapılması için Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Polisin yaptığı sokak çalışmalarında elde ettiği güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, bebeği bir kadının getirip konteynere attığı tespit edildi. Yine görüntülerden hareketle kadının, 13 yıl önce eşinden ayrılan Yıldız E. (34) olduğu belirlendi.


Avcılar’daki evinde gözaltına alının Yıldız E., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Bebeği çöp konteynerine kendisinin attığını itiraf eden Yıldız E., doğumu kendi başına yaptığını, bebeğin ise göbek bağı koptuğu için kan kaybından öldüğünü öne sürdü.

Ancak Adli Tıp Kurumu uzmanları tarafından hazırlanan ön raporda, bebeğin boğulma sonucu öldüğü belirtildi. Bir çocuk annesi Yıldız E., Adli Tıp Kurumu raporuyla kendi ifadesi uyuşmayınca emniyetteki işlemlerin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)

Haberin Devamı