Gündem Bebeğini gömdü mü?

Bebeğini gömdü mü?

Paylaş
Bebeğini gömdü mü?

Ölü doğurduğunu öne sürdüğü bebeği gömdüğünü iddia eden kadın ve annesi gözaltında

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ölü doğurduğunu öne sürdüğü bebeği mezarlıkta gömdüğünü iddia eden kadın ile annesi gözaltına alındı. Mezarlıkta yapılan aramada bebeğin cesedi bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki evinde doğum yapan Halime D. (24) kanaması durmayınca doktora gitti. Bebeğin 7 aylıkken ölü doğduğunu söyleyen genç kadının durumundan şüphelenen doktorlar, müdahalenin ardından olayı polise bildirdi.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERDİ

Halime D’nin bebeği evinin banyosunda ölü doğurduğunu, ardında Gebze Mezarlığı’nda gömdüğünü söylediği, polisin Halime D. ile annesini gözaltına aldığı belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın gözetiminde yer gösterme için Gebze Mezarlığı’na götürülen Halime D, çelişkili ifadeler vererek bebeği gömmediğini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri Halime D’nin bu yıl mart ayında boşandığı eşi Erdem A’yı ifadesine başvurmak üzere aramaya başladı.

Erdem A. ile Halime D’nin 2000 yılında evlendiği, 4 ve 7 yaşlarında iki kız çocuğu olan çiftin bu yıl mart ayında boşandığı öğrenildi. Halime D’nin boşanmalarına rağmen Erdem A. ile ailesinden gizli olarak görüşmeye devam ettiği ve eski eşinden hamile kaldığı iddia edildi. Halime D. ile annesinin emniyetteki sorguları devam ediyor.

DHA