Alışveriş - Moda Bebeğinizin cildine iyi bakın
Paylaş
Bebeğinizin cildine iyi bakın

Bebeklerin hijyen ve temizliğinde sağlık ve kaliteye önem verenlerin tercihi olan Wee Baby, bakım ürünleri kategorisindeki ürünleriyle bebeklerin sağlıklı büyümeleri ve gelişmelerine destek oluyor

Bebeklerin sağlıklı gelişimlerini önemseyen Wee Baby, bakım ürünleriyle annelerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürünler tasarlıyor. Bebek bakımında ihtiyaç duyulabilecek tüm ürünleri bünyesinde bulunduran Wee Baby, anneler ve bebeklerinin her an yanlarında.


Islak havlu mendil ile yumuşak bir temizleme


Wee Baby ıslak mendilleriyle, bebeklerin hassas cildine uygun pamuklu dokusuyla yumuşak bir temizleme sağlıyor. Parfümsüz ve alkolsüz üretilen ıslak mendiller paraben içermiyor.

Burun temizleyicileriyle bebekler rahat nefes alıyor


Bebeklerin tıkanmış burunlarını güvenli ve pratik bir şekilde temizleyen burun aspiratörü, özel tasarlanmış silikon ucu sayesinde bebeğin burun içine zarar vermiyor. Burun temizleyicinin bir diğer modeli de yine burun içinde fazla salgıların kolay bir şekilde temizlenmesini sağlıyor.


Bebeğinizin banyo keyfi


Doğal selülozdan üretildiği için su emme kapasitesi yüksek olan banyo süngeri, kolaylıkla durulanıyor ve kolayca sıkılıyor. Hızlı kuruma özelliğiyle ile hijyen sağlıyor. Uzun süre kullanılmadığında sertleşebilen, ıslatıldığında yumuşak formuna geri dönen sünger, bebeğinizin hijyen ve temizliğini sağlamaya yardımcı olacak. Aynı zamanda ördek, çilek ve balık figürleriyle bebeğinizin banyosunu eğlenceye çeviriyor.




Cildi tahriş etmeyen, yumuşak yapılı ve doğal süngerleri, bebeklerin vücut temizliği için tercih edebilirsiniz. Wee Baby’nin doğal selülozdan ürettiği banyo süngeri aradığınız tüm özellikleri bir arada sunuyor.

Haberin Devamı