Gündem Bebeğiyle intihar etti

Bebeğiyle intihar etti

Paylaş
Bebeğiyle intihar etti

Önce bebeğini 5'inci kattan attı, ardından kendisi atladı

Elazığ'da 23 yaşındaki Demet Karamelek, girdiği bunalım sonucu 13 aylık kız bebeğini oturduğu apartmanın 5’inci katındaki dairesinin penceresinden attıktan sonra, kendisi de atladı. Genç kadın olay yerinde ölürken, Rüya Karamelek adlı bebek ise şans eseri yoldan geçen bir minübüsün üzerine düşerek yaralandı.

Haberin Devamı

Rızaiye Mahalesi’nde 28 yaşındaki evli Ömer Y. ile birlikte yaşadığı belirtilen Demet Karamelek, dün gece cinnet getirdi. 3 yıldan beri birlikte yaşadığı Ömer Y.’nin evde olmadığı bir sırada Demet Karamelek, oturduğu apartmanın 5’nci katındaki dairesinin penceresinden önce minik kızı Rüya Karamelek’i pencereden attı. Daha sonra da kendisini de boşluğa bırakan Karamelek, beton zemine çakılarak ağır yaralandı. bebeği ise tesadüfen caddeden geçen şehiriçi yolcu taşıyan minibüsün üzerine düşerek yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulans ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Demet Karamelek, yolda yaşamını yitirirken, bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

3 yıldan beri birlikte yaşadığı Ömer Y.’nin nikahlı eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Polisin olay ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, (DHA)