Gündem Bebeğiyle intihara kalkıştı

Bebeğiyle intihara kalkıştı

Paylaş
Bebeğiyle intihara kalkıştı

Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde 20 yaşındaki M.Ç., kucağında 1 yaşındaki oğluyla, bir inşaatın 4'üncü katına çıkarak intihara kalkıştı

M.Ç., 1 yaşındaki oğlu T.Ç.'yi de kucağına alarak bir inşaatın 4'üncü katına çıktı. Durumu fark eden çevredekiler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, M.Ç.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ve sağlık görevlileri de hazır bulundu.

Eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyleyen M.Ç., "Yeter artık. Canıma tak etti. Eşim sürekli dövüyor. Bu hayattan, bu işkenceden kurtulmak istiyorum'' dedi.

Genç kadın yaklaşık yarım saat süren çabanın sonunda ikna edilerek indirildi. Kadın ve minik oğlu ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.Ç.'nin psikiyatri servisinde tedavisinin devam ettiği, şikayet üzerine gözaltına alınan Ali Ç.'nin de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Ali Ç.'nin daha önce eşini dövdüğü gerekçesiyle 1 ay hapis cezası aldığı ve hakkında da 3 kez eşine dayak attığı iddiasıyla işlem yapıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ali SAYLAM/DHA