Gündem Bebeğiyle kocasını evden attı

Bebeğiyle kocasını evden attı

Paylaş
Bebeğiyle kocasını evden attı

Edirne'de 38 yaşındaki Ayfer Türkoğlu, eve ekmek getirmediği için imam nikahı ile yaşadığı 40 yaşındaki Ahmet Ocak'ı, 10 aylık bebekleriyle birlikte sokağa attı

Roman vatandaşların yaşadığı Gazimihal Mahallesi set boyu üzerindeki tek katlı müstakil evde ilk eşinden olan 2 kızı ve imam nikahlı yaşadığı Ahmet Ocak ve ondan olan çocuğu ile birlikte yaşayan Ayfer Türkoğlu, eve ekmek getirmediği ve 10 aylık bebekleri Baran'a bakmadığı gerekçesiyle Ahmet Ocak ile tartıştı.

POLİSİ ARAYIP, YARDIM İSTEDİ

Tartışmanın ardından Ayfer Türkoğlu, bu sabah saat 08.30 sıralarında 10 aylık bebekleri Baran'ı imam nikahlı eşi Ahmet Ocak'a verdi ve evden çıkarttı. Ocak, evin kapısını defalarca çalmasına rağmen Ayfer Türkoğlu kapıyı açmayınca '155 Polis imdat' hattını arayarak, "Eşim beni ve bebeğimi sokağa attı. Bize yardım edin" ihbarında bulundu.

Gelen polis ekipleri ile Kapıkule yolu Gazimihal köprüsü önünde buluşan Ahmet Ocak evine gitmek istedi. Polisle birlikte tekrar eve gidildi ve Ayfer Türkoğlu bebeğini eve aldı, Ahmet Ocak'ı ise almadı.

1.5 yıldır imam nikahı ile yaşadığı Ahmet Ocak'ın eve ekmek getirmediğini ve bebeklerine bakmadığını belirten Ayfer Türkoğlu, "Hiç bir şey yapmıyor.Bebeğimize de bakmıyor. Benim de gücüm yok.

Bebeğe bakması için ona verdim ve evden çıkartım dışarıya. Kısa süre sonra da polislerlerle birlikte bebeği geri getirdi. Eve zaten her zaman gelmiyordu.

Çocuğun ihtiyacı için millete el açtım. Karnımızı Kızılay'dan aldığmı yemekle doyuruyoruz."dedi.

Fırat KESKİNKILIÇ/EDİRNE (DHA)