Dünya Bebek fabrikası!

Bebek fabrikası!

Paylaş
Bebek fabrikası!

İngiltere'de sosyal hizmetler servisi 'bebek fabrikası' lakaplı kadının doğurduğu çocukların tamamını 'yeterince ilgi göstermediği' gerekçesiyle elinden aldı

4 ÇOCUĞU ENGELLİ

Haberin Devamı

İngiliz Theresa Winters (37) ilk çocuğunu 1995’te dünyaya getirdi. Fakat sosyal hizmetler servisi ‘yeterince ilgi ve özen göstermediği’ gerekçesiyle çocuğu Theresa Winters’ın elinden aldı.

Theresa Winters o günden bu yana 14 çocuk dünyaya getirdi. Çocukların tamamı aynı gerekçeyle her doğum sonrası elinden alındı. Theresa Winters hamile olduğu zamanlarda bile sigarayı elinden bırakmıyordu. Bu yüzden 4 çocuğu engelli doğdu, bir tanesi de 18 aylıkken ender görülen bir beyin hastalığı nedeniyle öldü.

DOĞUM KONTROL AŞISI OLDU

Theresa Winters geçen kasım ayında 14’üncü çocuğu elinden alındığı zaman “Devlet bir tanesini elimde tutmama izin verene kadar çocuk doğurmaya devam edeceğim” demişti. Fakat bu inadının kendisine fayda sağlamayacağını anlayan ‘bebek fabrikası’ lakaplı Theresa Winters doğum kontrol aşısı yaptırdı. Bu aşı sayesinde 3 yıl boyunca doğum yapamayacak olan Theresa Winters çocuklarını geri almak için dava açacak.

Haberin Devamı