Gündem Bebek firarda MOBESE'ye takıldı

Bebek firarda MOBESE'ye takıldı

Paylaş
Bebek firarda MOBESE'ye takıldı

Antalya'da dilencilik yapan annesinin, uyutup ağç altına bıraktığı 10 aylık bebek, emekleyerek caddeye inerken, MOBESE kameralarına takıldı

Antalya Gazi Bulvarı Düden Kavşağı'nda geçen Pazartesi günü saat 17.45 sıralarında Mobese kameralarına takılan görüntü, izleyenleri dehşet içinde bıraktı.

Akşam saatlerinde dilenmek için trafik ışıklarının olduğu bölgeye gelen E.A. adlı kadın, beraberindeki bebeğini bir süre emzirdikten sonra uyutarak, cadde kenarındaki bir ağacın altına bıraktı.

Kadın daha sonra cadde üzerindeki araçlarda bulunan kişilerden dilenmeye başladı. Bu sırada 10 aylık olduğu belirtilen bebek, uyanıp çevresinde annesini göremeyince emekleyerek yoğun trafiğin olduğu Gazi Bulvarı'na yöneldi.

Kaldırımdan inen bebek, araç trafiğinde araçların arasından geçmeye başladı. Durumu fark eden bir sürücü, hemen aracından inerken, bu sırada bebeğinin caddenin ortasında otorduğunu fark eden annesi E.A., koşup onu kucakladığı gibi yol kenarına taşıdı.

Yaşananlar ise Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Çağırılan polis tarafından gözaltına alınan dilenci kadın, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerine teslim edildi. E.A., Kabahatler Kanunu'nca hakkında yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı.

Ömer ERDEM/ANTALYA (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2793","2793","201009","2793-4.jpg");

Haberin Devamı