Gündem Bebek için geldiler, seks kölesi oldular

Bebek için geldiler, seks kölesi oldular

Paylaş
Bebek için geldiler, seks kölesi oldular

Antalya'da bebek bakıcısı olma vaadiyle Türkiye'ye getirilen ve burada seks kölesi yapılan Gürcistan uyruklu 3 kadın, operasyonla kurtarıldı

Fuhuş çetesinin elinde bulunan kadınlardan biri, müşterisine ağlayarak kendilerini kurtarmasını istedi. Polisi arayan ve adı açıklanmayan müşteri, para karşılığında ilişkiye girdiği bir kadının kendisinden yardım istediğini ve dayak ve tehditle erkeklere pazarlandığını söylediğini ihbar etti.

ZORLA PAZARLIYORLARDI

Bunun üzerine harekete geçen polis, kadınların zorla tutuldukları iddia edilen Kızılsaray Mahallesi'ndeki evi belirledi. Eve gece yarısı operasyon düzenleyen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, zorla erkeklere pazarlandığı belirlenen 27 yaşındaki M.M., 28 yaşındaki L.M. ve 30 yaşındaki D.B. adındaki Gürcistan uyruklu 3 kadını kurtardı.

Kadınlardan M.M. müşterisinin ihbarıyla gelen polisleri görünce gözyaşlarını tutamadı. Bir polis memurunun boynuna sarılıp ağlayan kadın ve arkadaşları polis merkezine götürüldü.

İNTERNET ÜZERİNDEN KANDIRMIŞLAR

Antalya'da zorla fuhuş yaptırılan Gürcistan uyruklu kadınların grup seks yapmaya zorlandığı, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamında özel bir partiye gönderildiği ortaya çıktı.

Kadınların, çete üyeleri tarafından internet üzerindeki sosyal paylaşım siteleri ve chat odalarında kandırıldığı, çete üyelerinin kendilerini bakıcı hizmeti veren şirket sahibi olarak tanıtarak kadınları Türkiye'ye getirdiği belirlendi.

"TEKME TOKAT DÖVDÜLER"

Tercüman eşliğinde alınan ifadesinde çok korktuğunu belirten kadınlardan M.M. şunları anlattı: “İnternet üzerindeki sosyal paylaşım sitelerinde ilanları vardı. O ilanlar üzerinden iş için başvuruda bulundum. Hemen beni çağırdılar.

Havalimanında beni karşılayıp bir eve götürdüler ve pasaportumu aldılar. Bana fuhuş yapacağım, eğer sözlerini dinlersem çok para kazanacağım söylendi. Direndim kaçmak istedim ama dayak yedim. Tekme tokat dövüp işkence yaptılar.”