Magazin Bebek'in bebekleri

Bebek'in bebekleri

Paylaş
Bebek'in bebekleri

Önceki gün, Altuğ kızı Su'yla parkta oyunlar oynarken, Duran kızı Selin'le, Ünsal da Sare'yle deniz kenarında yürüyüş yaptı...HT MAGAZİN / UĞUR SOYSALSELİN'LE GÜZİDE BİR GÜNGüzide Duran, 2 yaşındaki Selin'le önceki gün Bebek sahilinde gezintiye çıktı. Güzel havanın keyfini anne-kız deniz kenarında el ele yürüyerek çıkaran ikili daha sonra Bebek Parkı'na gitti. Duran, kızıyla burada tahtırevana bindi. SALLA BENİ GÖNÜL SALINCAĞINDAPınar Altuğ, güneşli havayı fırsat bilip 3 yaşındaki kızı Su'yu Bebek Parkı'na götürdü. Anne-kız dakikalarca kaydıraktan kaydı, salıncakta sallandı. Yerinde durmayan minik Su'nun peşinde koşturmaktan bitap düşen Altuğ, “Çok yoruldum” dedi.SARE BEBEK ANA KUCAĞINDATuba Ünsal sabahın erken saatlerinde Bebek'e geldi. Önce bir kafede kahvaltı yapan ve 5 aylık kızı Sare'yi doyuran Ünsal daha sonra yürüyüşe çıktı. Kızını göğsünün üzerinde taşıyan güzel oyuncu, deniz kenarındaki yürüyüşün ardından akşamüzeri eve döndü

Önceki gün, Altuğ kızı Su’yla parkta oyunlar oynarken, Duran kızı Selin’le, Ünsal da Sare’yle deniz kenarında yürüyüş yaptı...

Haberin Devamı

SELİN'LE GÜZİDE BİR GÜN

Güzide Duran, 2 yaşındaki Selin’le önceki gün Bebek sahilinde gezintiye çıktı. Güzel havanın keyfini anne-kız deniz kenarında el ele yürüyerek çıkaran ikili daha sonra Bebek Parkı’na gitti. Duran, kızıyla burada tahtırevana bindi.

SALLA BENİ GÖNÜL SALINCAĞINDA;

Pınar Altuğ, güneşli havayı fırsat bilip 3 yaşındaki kızı Su’yu Bebek Parkı’na götürdü. Anne-kız dakikalarca kaydıraktan kaydı, salıncakta sallandı. Yerinde durmayan minik Su’nun peşinde koşturmaktan bitap düşen Altuğ, “Çok yoruldum” dedi.

SARE BEBEK ANA KUCAĞINDA

Tuba Ünsal sabahın erken saatlerinde Bebek’e geldi. Önce bir kafede kahvaltı yapan ve 5 aylık kızı Sare’yi doyuran Ünsal daha sonra yürüyüşe çıktı. Kızını göğsünün üzerinde taşıyan güzel oyuncu, deniz kenarındaki yürüyüşün ardından akşamüzeri eve döndü.

Haberin Devamı