Advertorial Bebeklere özel Fuska Kaynak Su ebebek’te!
Sponsorlu

Bebeklere özel Fuska Kaynak Su ebebek’te!


Paylaş
Bebeklere özel  Fuska Kaynak Su ebebek’te!

Anne bebek sektörünün öncü firmalarından ebebek, bebeveynler ve bebekleri için daima daha iyisini düşünmeye devam ediyor

Sapanca’nın yüksek dağlarının yer altı kaynaklarından çıkarılan Fuska Su, bebek alışverişinde anne ve babaların vazgeçilmezi haline gelen ebebek’te bebeveynleri bekliyor.

Mineral yönünden zengin ve 6-24 ay arasındaki bebeklerin kullanımı için uygun olan Fuska Su, aynı zamanda 2017 yılında Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü. Hijyenik olması açısından çift korumalı kapak ile üretilen ürün, 1.3 mg düşük sodyum oranıyla 2 yaşa kadar olan bebekler için de ideal su olarak öne çıkıyor.

Sadece ebebek’te satışa sunulan, yumuşak içimli Fuska Su; düşük sodyum içerdiği için bebeklerin böbrekleri için daha güvenlidir. Mama hazırlanırken de kullanılabilen Fuska Su, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenli olarak test ediliyor ve Gıda Güvenliği Hareketi’nin hazırladığı Ambalajlı Su Raporu’nda ilk sırada yer alıyor.

Hamilelik ve doğum sonrası süreçlerinde bebekleri için doğru ürünleri seçmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan ebebek, anne ilgisi ve uzman bilgisi ile hareket ederek, bebeveynler ve bebeklerinin sağlığını daima ön planda tutuyor.