Spor Beckham evine dönmekten mutlu

Beckham evine dönmekten mutlu

Paylaş
Beckham evine dönmekten mutlu

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında eski takımı Manchester United'a karşı Milan forması giyen David Beckham'ı taraftarlar bağrına bastı

Manchester United’dan ayrıldıktan 7 yıl sonra ilk kez Old Trafford Stadı’nda bir maça çıkan yıldız futbolcuya, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Beckham’a alkışlarla ve tezahüratlarla destek veren taraftarlar "Evine Hoşgeldin" yazılı pankartlar açtı. Maçtan sonra yaptığı açıklamada, iyi oynayan bir Manchester United karşısına çıktıklarını belirten Beckham, "Özellikle böyle önemli maçları kaybetmeniz hayal kırıklığı yaratıyor.

Taraftarların beni karşılaması inanılmazdı. Benim için buraya geri dönmek çok anlamlı. Sonuç dışında kesinlikle benim en iyi gecelerimden biriydi. Atmosfer ve taraftarların bana verdiği destek inanılmazdı" diye konuştu.

ROONEY'E ÖVGÜ YAĞMURU

Milan karşısında 2 gol atan Rooney’nin dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu ifade eden Beckham, "Böyle oynamaya devam edecektir, çünkü çok istekli ve genç.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DÜN GECE

Messi ve Ronaldo ile birlikte en iyi futbolculardan birisi. Kime karşı oynadıysa savunma oyuncularını hep korkuttu. Umarım bu şekilde devam eder" değerlendirmesinde bulundu.

Manchester United Menajeri Alex Ferguson da, Wayne Rooney’nin performansının geçen iki üç haftadaki formunun devamı olduğunu söyledi.

Deneyimli teknik adam, "Rooney’nin performansı heyecan verici. Milan turu geçmek için çok çaba harcadı ancak açıklar bırakarak bizim atak yapmamızı kolaylaştırdı. Bizim için olağanüstü bir geceydi" dedi.

Haberin Devamı