Spor Beckham gol atarsa sevinmeyecek

Beckham gol atarsa sevinmeyecek

Paylaş
Beckham gol atarsa sevinmeyecek

Şampiyonlar Ligi 2. turunda eski takımı Manchester United'a karşı forma giyecek olan AC Milan'ın İngiliz futbolcusu Beckham, eski takımına gol atarsa sevinç gösterisi yapmayacağını söyledi

Manchester United’ın resmi dergisine açıklamada bulunan 34 yaşındaki Beckham, "Maçlarda gol attığınızda bazen duygularınıza hakim olamayabiliyorsunuz, ancak ben gol atarsam bunu kutlayacağımı sanmıyorum. Taraftarlara ve kulübe saygım var" ifadesini kullandı.

13 sezon oynadığı Manchester United’dan 2003’te ayrılarak İspanya’nın Real Madrid takımına transfer olan Beckham, eski takımına karşı ilk kez mücadele edeceğini belirterek, "Manchester’da oynamasam da hala sıkı bir taraftarım. Artık United’ın bir oyuncusu olmadığımı kabullenmek, üstesinden gelmem gereken en zor şeylerden biri oldu" dedi.

OLD TRAFFORD'DA KOMBİNESİ VAR

Taraftarlarla ilişkisinin her zaman önemli olduğunu belirten Beckham, zor dönemler geçirdiğini ve bu sürede taraftarların kendisine destek verdiğini anlattı. Hâlâ Manchester United’ın Old Trafford stadında kombine bilet sahibi olan Beckham, Manchester’daki maçın kendisi ve ailesi için çok heyecan verici olacağını söyledi.

Beckham, "Manchester United, dünyanın en büyük kulübüdür" dedi. David Beckham, Manchester United’da geçirdiği 13 sezonda 394 maçta forma giydi ve 85 gol attı. Beckham, Manchester’da 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 6 lig şampiyonluğu ve 2 İngiltere Kupası sevinci yaşadı.

2007’de Real Madrid’den ABD’nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan Beckham, şu an AC Milan’da kiralık. AC Milan ve Manchester United arasındaki Şampiyonlar Ligi 2. tur maçlarının ilki 16 Şubat’ta Milano’da Giuseppe Meazza stadında, rövanş ise 10 Mart’da Old Trafford’da yapılacak.

Haberin Devamı