Spor Beckham'ın özlemi dinmiyor

Beckham'ın özlemi dinmiyor

Paylaş
Beckham'ın özlemi dinmiyor

AC Milan formasını giyen David Beckham, Manchester United'ı özlediğini belirtirken; Alex Ferguson, Beckham'ın göndermekten pişman olmadığını söyledi

Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Milan formasıyla eski kulübüne karşı mücadele edecek olan Beckham, Inside United dergisine yaptığı açıklamada, Real Madrid’e transfer olmasından sonraki ilk yıllarının oldukça zor geçtiğini, bu sırada birçok şeyi kaçırdığını, her zaman Manchester United’da oynamak istediğini ve eski kulübünü her zaman çok sevdiğini söyledi.

"Daima Manchester United’ın bir parçası olmak istedim" diye konuşan Beckham, ikinci turun ikinci maçında Old Trafford’a çıkacak olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti.

FERGUSON: GÖNDERMEKTEN PİŞMAN OLMADIM

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, 8 yıl önce Real Madrid’e transfer edilen eski futbolcuları David Beckham’ın gönderilmesi konusunda pişmanlık duymadığını söyledi.

Ferguson, kulübün dergisine yaptığı açıklamada, tek endişesinin, takımındaki oyuncularının, İngiliz basınında yer alan haberlere vereceği tepki olduğunu belirtti. Eski oyuncularından takıma geri dönenlerin olduğunu hatırlatan Ferguson, Beckham’ın magazin dergilerinde sık sık boy göstermesine değinerek, bu durumdayken geri dönen oyuncuya daha önce rastlanmadığını kaydetti.

Haberin Devamı