Dr. Haydar Dümen Bedeninizi keşfettikçe...
HABERİ PAYLAŞ

Bedeninizi keşfettikçe...

Haberin Devamı

Orgazm kadının derdi. ‘Nasıl olacak?’, ‘Neden olmuyor, yoksa sorun bende mi?’ derken kendilerini üzüp duruyorlar. Hanımlar, sıkılmaya gerek yok, kendinizi sorgulamayı bırakın. Zamanla, bedeninizi keşfettikçe, erkeğinizi tanıdıkça orgazma yaklaşacaksınız. Yaşadıklarınızın tadını çıkarın.

BÖYLE SORU YOK!

Canavar esas duruşa geçiyor


19 yaşındayım, kızlar yaklaşınca canavar esas duruşa geçiyor. Hiçbir kızla temas kuramıyorum, seks hayatım allak bullak. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bazı acımasız, gaddar ve bencil olanlara canavar tohumu derler. Seninkinin bu kimliği genetiğinden aldığına inanmıyorum. Bu nedenle psikolojini masaya yatırıyorum. Gözler, hep güzel kızlara bakmayı özler. Bakar bakar doyamaz. Huyu kurusun, biri yetmez, harmanlama ister. Ruh ölçülerde direnir.

Ne zayıf ne şişman, “Balık eti” diye beyni kemirir. Ya yürüyüşü? Biraz dalgalı, biraz edalı. Bazen alımlı, bazen çalımlı olmalı. Bunlar vazgeçilmez tercihlerdir. Özellere gelince; hele biri var ki biri, çamura düşse, yerde sürünse, ötekilere nal toplatır ve yüreğini hoplatır. Yaşananlar hayatın gerçekleridir. Haydi okuluna, akşam dönerken de bisküvini götürmeyi unutma anana.

Benimkini nasıl büyüteceğiz?

22 yaşındayım, 1.75 boyunda, 65 kiloyum. Penisim 13 santim. Büyütmek için tedaviniz var mı?

CEVAP

Önümde bir not var değerli okurum, 175-65-22-13. Yani şifren bu. Boy kilo, manivelanın boyu bunlar. Bu mailden olsa olsa ne olacak? Yani torba mı dolacak? İki şık şık bir tık tık. Bizim babadan kalma yöntemimiz, şık şık yaptım çıktı ortaya, maşallah tam bir delikanlı. Alımlı ama çalımlı değil. Biraz silik ve de organ sınava girdiğinde sistem biraz inik. Büyütmek istiyorsan, büyümüyor. Ne yapacağız, biz mi büyüteceğiz? Haşaa! Bu nasıl umut? Biz doğa ile boy ölçüşeceğiz, daha ilk aşamasında ona ölçü vereceğiz ki bu olmadı. Alooo, uyudun mu? Uyan uyan. Neredeyse öğle oldu. Kahvaltın soğudu. Organın boyuna da maşallah, işine de geç kalmazsın inşallah!!

Eskisi gibi sertleşme olmuyor

35 yaşındayım, bekarım. 10 ay önce psikolojik tedavi gördüm. Tedavi sonrası ereksiyon olmuyor. Önceden sabah sertleşmeleri olurdu. İsteğim azaldı, moralim bozuk. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, bunu psikolojik tedavi gördüğün doktoruna sordun mu? Moral bozukluğu cinsel yaşama yansır. Ereksiyon güçlüğü ve iştahsızlık da olabilir. Bunlar sabah sertleşmelerini pek etkilemez. Sabah sertleşmeleri yani uyku ereksiyonu da çoğu zaman sahibi tarafından bilinmez.

4 ayda sertleşme takıntını, organı denetleme durumuna getirmişsen organ ile sorun arasında köprü kurulur. Bu köprünün açılıp kapanması da otomatikman başka merkezlere aktarılır. Uzatmayalım, diyelim ki teşhisi koydum ve 12’den vurdum. Peki ne olacak? Sinüzitin ya da kataraktın varsa ne olacaksa, burada da o olacak. Garip olan en değerli varlığınızı hekime götürmek aklınıza gelmeyecek.

Bakire değil mi?

19 yaşındayım. Cinsel organım 21 santim. Sevgilimle yüzeysel sevişirken penisim birkaç santim vajinasına girdi ama kanama olmadı. Acaba bakire değil miydi?

CEVAP

Değerli okurum, siz bakireliği nerelerde arıyorsunuz? O kıymetli diye sanki tünel kazıp derinlerde maden gibi arıyorsanız, yanılıyorsunuz. Kardeşim, değerli okurum, insanlar, erkekler, bir de kızlarımız, girişte yahu girişte. Yani kadının cinsel organı dudaklar gibi hareket edip gülümseyebilse, nasıl dişlerimiz görünüyorsa, işte öyle görünürdü. Gerisi size kalmış.

Orgazm olamıyorum

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken orgazm olamıyorum. Onu çok seviyorum ama olmuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, “Orgazm olamıyorum” diye takarsan olamazsın. Erkek arkadaşın üzerine düşen rolleri biliyor mu? Sen kendini ne kadar sorguluyorsun? Şimdilik takma, kendini rahat bırak. Öğreneceksin yavrum, öğreneceksin. Önünüzde bitmez tükenmez zaman var.

Penis boyum ideal mi?

16 yaşındayım. Çok mastürbasyon yapmak erken boşalma nedeni mi? Haftada kaç mastürbasyon yapılmalı? Penisim 14 santim, ideal midir?

CEVAP

Değerli okurum, 1) Penisinin boyu ideal. 2) Haftada 2 kez mastürbasyon ideal. 3) Çok mastürbasyon yapmak erken boşalma nedenlerinden biri olabilir.

Canım neden acıyor?

3 aydır erkek arkadaşım var. Sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz ama benim canım çok yanıyor, korkuyorum. Neden canım yanıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, birleşmeyi tam gerçekleştirmemişsiniz bile. Vajina kaslarında kasılman var. Önce ağrı ve acı ortadan kalkacak. Sonra zevk kapıları açılacak. Çözümün sözle değil, hekimin yardımıyla olacağına inanıyorum. Hem psikolojik hem de doku yönünden vajinismusa davetiye çıkarıyorsunuz.

Kendime güvenimi kaybettim

22 yaşındayım, ilk defa cinsel ilişkiye girdim. 1 dakika bile sürmedi, erken boşaldım. Bu durum beni çok kötü etkiledi. Kendime güvenimi kaybettim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne yapacaksın değerli okurum? Birçok erkekte olduğu gibi acemilik, ortam ve buna bağlı heyecan sorunu yaşıyorsun. O ortamda seninki ne yapacak? Tarlada yorulmuş işçi gibi gölgeyi bulunca uzanıp yatıp, “Ya şöyle 15-20 dakika dinleneyim bari” mi diyecek? Yoksa aç kalmış kurtlar gibi hemen nimetin üzerine mi atlayacak? Hadi çocuğum işine bak, olan olmuş, ileride o konuya çözüm bulunacak.

Rüya görmüyorum

20 yaşındayım, 2 aydır rüya görmüyorum, mastürbasyonla da boşalmıyorum. En son mastürbasyon yaptığımda iç çamaşırımda kan gördüm. Ne olur bana yardım edin, zor durumdayım.

CEVAP

Değerli okurum, erkekliğinin garanti belgesini imzaladım, onayladım, gönderiyorum. Rüyaya gelince; vallahi ben öyle bir etki yaparım ki rüyana 2 izbandut gibi kadın gönderirim, hayat boyu rüya görmezsin.

Rüya hayal ürünüdür, hayal karardıkça rüya kapısını kilitler. Böyle giderse belki 1 yıl rüya görmezsin. Önerim: Rüyanı kâbusa dönüştürme, gerisini fazla karıştırma.

Prezervatif vajinada kaldı

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif partnerimin içinde kaldı. Yardım edin, doktora gidemiyoruz

CEVAP

Değerli okurum, doktorluk bir iş mi, değil mi bilemiyorum. Ama orada kalmasına da aldırmayın diyemiyorum. Jinekolojik bir soru. İsterseniz köşe komşum Dr. Hande Hanım’a soruverin.

Hazır değilim, ne olacak?

17 yaşında kızım, erkek arkadaşım birlikte olmamız için ısrar ediyor. Ben daha hazır olmadığımı söylüyorum. Ondan ayrılmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sakın. Sevgilin giderse gider. Hepsi bu kadar. Önünde uzun yıllar var. Yüreğinin sesine uy, teninin sesine uyma. Zaten sevgilin iyi niyetli olsa bunu sana teklif etmezdi.

Büyütücüler işe yarar mı?

27 yaşındayım, penisim 7 santim. İnternette penis büyütücü birçok ilaç görüyorum. Sizce bu ilaçların bir yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbirinin yararı yok. Kapılmayın, kanmayın ve yolunmayın. Penis 1-2 santim ameliyatla büyütülür. Buna da gerek görüldüğünde bu konuda uzman olan bir hekim bulursunuz, konuşursunuz.

Kızlık zarı nerede?
Kızlık zarı vajinanın ne kadar içindedir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı misafir bekler gibi kapıda, kapının tam açıldığı yerde, odanın girişinde, eşiğin başındadır okurum, daha ben ne diyeyim de siz anlayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder