Dr. Haydar Dümen Beğenildiğini hissettirin
HABERİ PAYLAŞ

Beğenildiğini hissettirin

Haberin Devamı

Kadın fiziksel ve ruhsal yapısı gereği erkek kadar cinselliğe önem vermez. Onun cinselliği yaşaması için belli şartlar gerek. Yani kadının ruhu okşanmalı, erkeği tarafından beğenildiğini hissetmeli. Bunlar yoksa kadının orgazm olması imkansızdır.

BÖYLE SORU YOK!

Erkekleri kandırıyorum

32 yaşında kadınım, sevgililerim beni terk etti. Erkekleri kandırıp birkaç kez ilişkiye girip ayrılıyorum. Bunun zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, yararı olmayacağı kesin. Ama zararını ne ben bilirim ne de sen. Bundan sonrası kumar. Durumu oyun kartın ile ruletin çarkı belirler. Bu yol nereye gider, işte sorun bu. Sen erkekleri kandırıp sonra terk ederken aynı oranda onlar tarafından da terk ediliyorsun. Kısaca hamhum şaralop, için dışın hop hop... Bak şu adama, kapatırsam odama, 3 ilişkiden sonra vururum tekmeyi poposuna derken aslında bu konuda tekmeyi sen yiyorsun. Yaşın çocuk için son zarlarını atıyor. İyi oynarsan kazanırsın, aynı yolda gidersen kazıklanırsın.

Benimki epey büyük

19 yaşındayım, penisim epey büyük ve geç boşalıyorum. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, şans, kader, kısmet neyse o. Hiçbiri önceden kestirilemez. Sonucu yaşam denemelerin belirler. Arpa, buğdaya “Ne şanslısın, ne güzel sofralara gideceksin. Muhabbet, eğlence. Belki de altın kaşıklarla insanların midesine ineceksin. Ya ben? Ben karanlık ahırda atın midesine gireceğim” der. Buğday “Arpa kardeş, bir de bu olayın sonucunu düşün. Ben bir çukurun içine düşeceğim, sen ise dış dünyaya yeniden gelmiş gibi çıkacaksın” diye cevap verir. Bunun üzerine arpa “Ya buğday kardeş, sen insanları dinleye dinleye filozof olmuşsun, herkesin yolu kendine açık olsun” der.

İstesem de yapamıyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ama ben istesem de yapamıyorum. Bu yüzden sürekli tartışıyoruz. Ne olur bir çözüm bulun.

CEVAP

Uzattınız be, değerli, acemi okurlarım. Yavrum, şanssızlığın yanında bulmuşsun bir çal çene kız, nasıl kızsa arı gibi durmadan vız vızla olmaz bu iş. Tartışmanızda “Bırakırım seni” diyorsa, bırak gitsin. Böyle zorlama ile söner hevesin ve köşesine çekilir ...in. Biraz sabır ve zamana, daha çok mastürbasyon frenine basmaya ihtayacın var. Her ikisi de elinde. Hadi aslanım, 50 yıl var önünde. O zaman içinde cinselliğini ister ban, ister kaşıkla. Ama şimdiden sakın kendini aşağılamaya başlama.

Cinselliği yaşadığım anlaşılır mı?

22 yaşında kızım. İlk ilişkide kızlık zarımdan kan gelmedi. Doktor kızlık zarımın esnek olduğunu söyledi. Acaba ben başkasıyla evlenirsem cinselliği yaşadığım anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, böyle bir şey anlaşılmaz. Hayat senin, kaptan sensin. Dilediğin gibi davranabilirsin.

Sevgilim zevk almıyor

Sevgilimle ilişkiye girdiğimde canı çok yanıyor. Zevk almıyor, acı çekiyor. 5-6 kez ilişkiye girdik durum aynı. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, sabredin, alışacak diyorum. Hemen çözümü de var ama bunun için bazı koşulların uygun olması gerekir. Hem ekonomik hem de sosyal.

Ne kadar içinde olur?

21 yaşındayım. Penisim 11 santim, normal mi? Evlendiğimde eşimin zarını yırtabilir, onu hamile bırakabilir miyim? Bir de kızlık zarı vajinanın ne kadar içinde?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı vajinanın girişinde. Yani vajinanın kapısında. O penisle aklını, yüreğini iyi kullanıyorsan eşini de mutlu edersin hayatınızı da her yönden rahat ve keyifli yaşarsınız.

Neden benden kaçıyor?

25 yaşındayım, evliyim. İşten yorgun döndüğüm günlerde karım istekli. Tatilde ise oralı olmuyor. Ayrıca penisimin ona acı verdiğini söylüyor. Sizce bundan dolayı mı benden kaçıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler, kadına ağrı ve acı verir. Ağrı, acıya kimse davetiye çıkarmaz. Eşin isteksizliğinde haklı gözüküyor. Kendine de bak. Duygusal ilişkilerinde karına sevgi ve saygıda, ona güven verme, onore etme konusunda yeterli misin? Karını sev, okşa, onu incitme ve de kuşkulanma.

Kızlar da istekli mi?

22 yaşındayım. Benim cinsel isteğim çok fazla. Sizce normal mi? Onların da bana karşı aynı şeyleri hissedip hissetmediğini merak ediyorum.

CEVAP

Değerli okurum, sen kendine bak. İştahın çoksa komşunun bahçe ya da mutfağından bir şey aşırmadan, kimseyi hırpalamadan yani gönül rızasıyla ama delikanlıca, vurkaç yapmadan hayatını devam ettir. Önünde uzun yılların var. Hiçbir şey kaçmıyor, her şey yerinde duruyor.

Bozuldu mu?

21 yaşında, nişanlı kızım. Bu yaz evleniyorum. 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Kan gelmediği için beni suçladı. Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık, zarın esnek. Birleşme olmadı, zar yırtılmadı. Zara göre bakiresin. Birleşmeye göre olan olmuş. Olayı kızlık zarına bağlamak tek başına çözüm olmuyor. İnsan bir bütündür. Eti ile kemiği ile tabii ayrıca da ruhuyla. Hepsini birden hesaba katmak gerekiyor.

Sivilce çıkıyor

15 yaşındayım. Mastürbasyon yapıp boşaldıktan sonra yüzümde sivilceler çıkıyor. Haftada 1 kez yapıyorum ama yine çıkıyor. Çok utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun sivilce ile ilgisi yok. Gençlik sorunu. Yağlı ciltlerden kaynaklanan bu sivilceler için yüzünü günde 2-3 kez kremsiz sabunlarla sabunla. Sabah-akşam kolonyalı pamukla yüzünü sil. Sivilceleri sıkma.

Hamile miyim?

27 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Geçen ay adet görmeme 3 gün varken ilişkiye girdik, bir daha adet görmedim. Test negatif çıktı. Acaba doktora gidip test yaptırmam gerekir mi?

CEVAP

Sevgili kızım, 1 hafta, 10 gün daha bekle. İkinci bir testi o zaman düşünelim.

Neden ergenliğe girmedim?

15 yaşındayım, ergenliğe girmedim. Penisim küçük ve kıvrık. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, ergenliğe girersin. Ama yine de yumurtaların faaliyetleri, büyüklüğü, boyu, kıllanman ve sesinin kalınlaşması gibi faktörlere bakılır. Bu konuyu aklından çıkarman ve rahatlaman için bir üroloji ya da endokrinoloji uzmanına görünmeni öneririm.

1 dakika sürmüyor

34 yaşındayım, evliyim. Erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. İlaç kullandım, önceleri etkili oldu ama şimdi faydası yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavi ederiz, hiç takma.

2 haftadır sertleşmiyor

Penisim 2 haftadır sertleşmiyor. Ne yaptımsa bir türlü ereksiyon olmadı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki kötü bir şey değil. Kafayı takarsan 15 gün daha sertleşmeyecek. Takmazsan, yarından sonra bir sabah uyandığında penis hazır ol durumda olacak. Hepsi bu.

GÜNÜN SÖZÜ

Dürüstlük kristal bir bardakta dolu bir suyu taşımak gibidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder