Magazin Behlül olmak istemedi

Behlül olmak istemedi

Paylaş
Behlül olmak istemedi

Ozan Güven, Kanal D'de reyting rekorları kıran 'Aşk-ı Memnu'daki 'Behlül' için ilk teklifin kendisine geldiğini açıkladı

'BEHLÜL' ZENGİN 'ALİ' FAKİR

Haberin Devamı

Ozan Güven, ‘Canım Ailem’ dizisinde aşkı uğruna her şeyi göze olan ‘Ali’yi oynuyor. Ozan Güven, Kanal D’de reyting rekorları kıran ‘Aşk-ı Memnu’daki ‘Behlül’ için ilk teklifin kendisine geldiğini açıkladı. Ozan Güven “Böyle bir işte olmayı, zengin birini oynamayı istemedim. Gelir düzeylerinin farklı olması beni ‘Canım Ailem’de oynamaya itti. Bundan da hiç pişman değilim. Aksine çok mutluyum” dedi.

'YIL SONUNDA FİNAL YAPARIZ'

Ozan Güven şöyle konuştu: “İffetsiz ‘Bihterler’ gitsin, ebedi aşka inanmış ‘Ferideler’ gelsin sözüne katılmamak mümkün değil. Tabii ‘Aşk-ı Memnu’nun kötü bir dizi olduğunu söylemek istemiyorum. ‘Canım Ailem’ bundan sonra çarşamba akşamları yayınlanacak. Sanırım bu yıl final yaparız”. ‘Aşk-ı Memnu’da ‘Behlül’ü Kıvanç Tatlıtuğ oynuyor. ‘Behlül’, amcası ‘Adnan Bey’in (Selçuk Yöntem) eşi ‘Bihter’ (Beren Saat) ile yasak ilişki yaşıyor. Not: Ozan Güven yıllar önce atv’deki ‘Bir İstanbul Masalı’nda zengin bir ailenin oğlunu canlandırmıştı!

Haberin Devamı