Yaşam Bekarlık canına yetince pankartla eş aradı

Bekarlık canına yetince pankartla eş aradı

Paylaş
Bekarlık canına yetince pankartla eş aradı

Türkiye'nin çeşitli illerindeki turizm işletmelerinde garson olarak çalışan Natıf Erdoğmuş (39), Manisa Manolya Meydanı'nda pankart açarak kendine hayat arkadaşı aradı

Manolya Meydanına akşam saatlerinde üzerinde ’I Want To Marry, My Name Natıf Erdoğmuş’ (Evlenmek istiyorum. İsmim Natıf Erdoğmuş) yazılı beyaz yelekle gelen Natıf Erdoğmuş, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ’Yeter, bekarlık canıma tak’ dedi. Evlenmek istiyorum. Latif Erdoğmuş’ yazılı pankart açtı.

Haberin Devamı

Yurt dışındaki bazı ülkelerde pankartla eş arandığını fimlerde gördüğünü belirten Erdoğmuş, "Manisa’nın Demirci İlçesi, Boyacık Köyü’ndenim. Geçen ramazan ve Kurban Bayramı arasında İzmir ve ilçelerinde pankartla dolaşıp, eş aradım. Daha sonra Balıkesir’in Ayvalık İlçesi geçip, oradan da 37 günde Ankara’ya yürüdüm. Başbakanımızla görüşmek istedim. İzin vermeyip, elimdeki pankartları aldılar. Savcılığa götürdüler. Ancak, yaptığım suç olmadığı için, serbest bırakıldım.

Kardeşim evli. Babam üçüncü evlliğini yapıyor, ben ise bekar kaldım. Tek düşüncem bir yuva kurmak. Bir işim yok, ancak, bir iş bulur çalışırım. Evleneceğim kadının bir evi olursa, geçinir gideriz" dedi. Bu sırada gelen polis ekipleri, Natıf Erdoğmuş’a pankartı kapattırıp, meydandan uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

DHA