Gündem Bekçi uyudu, hırsızlar at oynattı!

Bekçi uyudu, hırsızlar at oynattı!

Paylaş
Bekçi uyudu, hırsızlar at oynattı!

Uyuyan bekçinin yanından geçip marketi soydular ama kameraya yakalandılar

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir hafta içinde biri akaryakıt istasyonundaki olmak üzere 4 marketi soyan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı. Audi marka otomobille ilçeye gelen hırsızların kullandığı aracın plakası tespit edilmesine rağmen plaka çalıntı çıktı.

Haberin Devamı

Akyazı İlçesi'nin Kuzuluk Mahallesi'nde geçen hafta aynı gece 3 markete girip yaklaşık 10 bin TL değerinde sigara ve bozuk para çalan hırsızlar, daha sonra ortadan kayboldu. Dün sabaha karşı saat 04.30 sıralarında bir akaryakıt istasyonuna gelen hırsızlar, buranın marketini de soydu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer255","255","201002","255-8.jpg");

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Kuzuluk Mahallesi'nde art arda meydana gelen soygunların ardından akaryakıt istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Audi marka otomobille istasyona gelen ve yüzlerini atkılarla kapatan 3 kişi, yazıhanede uyuyan bekçinin yanından geçerek 4 dakika içinde marketteki sigara ve kasadaki paraları alıp kaçıyor.

Haberin Devamı

Polis, ardından da TEM turnikelerinin kamera kaytlarını araştırdı. Aracın plakası tespit edilmesine rağmen bunun da başka aracın plakası olduğu tespit edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), (DHA)