Gündem Bekçiyi bağlayıp, soygun yaptılar

Bekçiyi bağlayıp, soygun yaptılar

Paylaş
Bekçiyi bağlayıp, soygun yaptılar

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde gece kapanan alışveriş merkezine giren kar maskeli ve silahlı 2 kişi, güvenlikçiyi bağlayarak 10 ayrı işyerini soyarak kaçtılar

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Megalit Alışveriş Merkezi’nde dün gece yarısından sonra meydana gelen olayda, alışveriş merkezinin ikinci katındaki pencere camını kırarak içeriye giren kar maskeli ve silahlı 2 kişi, güvenlik odasına gelerek, 11 yıldır bekçi olarak çalışan 55 yaşındaki Kasım Çelikel’e silah doğrultup ölümle tehdit ettikten sonra el ve ayaklarını bağladı.

Daha bekçiyi boş bir dükkanın içine bırakan şüpheliler, kapı kilitlerini açtıkları 10 ayrı işyerine girerek çok sayıda cep telefonu, kontör ve kasaların içinde bulunan paraları alarak aynı pencerenin camından çıkıp kaçtı.

Sabah işyerlerini açmaya geldiklerinde soyulduklarını anlayan ve gece bekçisini el ve ayakları bağlı halde bulan çalışanlar hemen durum polise bildirdi. Gelen polis ekipleri, işyerlerinde parmak izi çalışması yaptı.

Eli silahlı kar maskeli 2 kişinin başına silah dayadıktan sonra el ve ayaklarını bağladığını belirten Kasım Çekilel, “Beni etkisiz hale getirdiler. Hiç birşey yapamadım”dedi. Soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN/Tekirdağ (DHA)