Türkiye (Son Dakika) Beki İkala Erikli’yi öldüren kadın katil Sinem Koç tutuklandı

Beki İkala Erikli’yi öldüren kadın katil Sinem Koç tutuklandı

Paylaş
Beki İkala Erikli’yi öldüren kadın katil Sinem Koç tutuklandı

İstanbul Beyoğlu'nda ünlü yazar Beki İkala Erikli’yi öldürdüğü belirlenen zanlı Sinem Koç olayı gerçekleştirdiği silahla birlikte yakalandı. Şüpheli ilk ifadesinde, 'Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm' dedi

Ünlü yazar Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan kadın, Küçükçekmece'de yakalandı.

Olayı soruşturan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin Sinem Koç (31) olduğunu tespit etti.

Şüpheli, Küçükçekmece'de belirlenen adrese düzenlenen operasyonla yakalandı.


Posta

Şüpheliyle beraber olayda kullandığı ileri sürülen tabanca da ele geçirildi.

Mahkemeye sevk edilen Sinem K., tutuklandı.


ANNESİ İHBAR ETTİ

Cinayetten sonra eve gitmeyen zanlının eşkalde verilen "uzun saçlarını" kestirdiği görüldü. Sinem K.'nın yapılan üst aramasında, olayda kullandığı düşünülen tabanca bulundu. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen cinayet zanlısı kadın, şok geçirdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonrası Sinem K., kendine geldi. Ele geçirilen tabanca, polis kriminal laboratuvarına balistik incelemeye gönderildi.

Habertürk'ün haberine göre ise, katil zanlısı Sinem K.,'yi ihbar eden kişi annesi. Polis, annesinin verdiği bilgi üzerine polis, 31 yaşındaki Sinem K.’yı yakalamak için Küçükçekmece’deki evin çevresinde pusu kurdu. Zanlı Sinem K., akşam saatlerinde eve gelince dedektifler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ



Sinem Koç ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etti. 4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalmaya başladığı ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Sinem Koç, "Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm. Öldürdükten sonra da annemi aradım ve yazar İkala'yı öldürdüğümü söyledim' dedi.


OLAYIN GEÇMİŞİ





'Melekler ile Yaşamak' adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli silahlı saldırı sonucu öldürüldü



'Melekler ile Yaşamak' adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli silahlı saldırı sonucu öldürüldü



Beki İkala Erikli son röportajında anlatmıştı: Hangi melekten ne istemeli?